• Hem
  • Nyheter
  • HA-slutspel: Kan Mora sätta käppar i hjulet för Djurgården?
Djurgarden Mora pa Hovet
Nyhet

Bild från Bildbyrån

HA-slutspel: Kan Mora sätta käppar i hjulet för Djurgården?

HockeyAllsvenskan 1 april 2024

ISHOCKEY. Under måndagen tog Brynäs första segern i sin matchserie mot BIK Karlskoga och det efter stor dramatik där 0-2-underläge blev 3-2-seger efter övertid. Under tisdagen ska Djurgården och Mora sätta igång den andra semifnalserien och frågan inför nedsläpp i huvudstaden är om Djurgården hittat nyckeln för att få Mora på fall eller om MIK kan fortsätta vinna mot Djurgården?

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod

Inför nedsläpp: Djurgårdens IF - Mora IK

Inbördes möten tidigare under säsongen

  • Djurgårdens IF - Mora IK 4-5 (efter övertid)
  • Mora IK - Djurgårdens IF 5-4 (efter övertid)
  • Mora IK - Djurgårdens IF 2-1 (efter övertid) 
  • Djurgårdens IF - Mora IK 0-4

Mora har det mentala övertaget inför den här matchserien då de vunnit fyra av fyra möten med Djurgården under grundserien. En annan viktig aspekt är att Mora, som i sin kvartsfinal slog ut AIK, inledde med två förluster i Stockholm, men därefter tog de fyra raka i den matchserien vilket gör att de kliver in i denna semifinal mot Djurgården med gott självförtroende. 

DIF är favoriter på förhand - trots statistiken 

Djurgården slog i sin kvartsfinal ut Björklöven med 4-1 i matcher och var inför säsongen ett av de lag som nämndes i kampen om att ta klivet upp till SHL den här säsongen. Den chansen har de fortfarande, men de möter här ett Mora som de tidigare under pågående säsong haft det tufft emot, men trots statistiken i inbördes möten är det hemmalaget som agerar favoriter inför denna första rond.

Odds inför Djurgårdens IF - Mora IK

Odds på matchvinnare

Över / under antal mål

Bettingstugans expert inför semifinal #1: Djurgårdens IF - Mora IK
Johan Videll

Johan Videll

Djurgården på Hovet är ingen lätt uppgift, men... Mora har visat att de har hittat ett sätt att vinna mot detta lag på den här arenan. 4-0 vann de här med i säsongens första möte lagen emellan och därefter tre raka vinster i övertidsspel.

Nu väntar en ofantligt viktig match där det är mentalt viktigt att ha hem första matchen, speciellt på hemmais och jag tror faktiskt att Djurgården är bra nog att visa vad de går för nu när det verkligen gäller.

SPELTIPS: Djurgården vinner matchen och det under ordinarie speltid till oddset 1.87.

Rygga Vidells speltips

  • Matchvinnare: Djurgårdens IF (ord. speltid)

    1.87

Betta på HockeyAllsvenskan - Slutspel

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.