Hajper Välkomstbonus » 1 000 000 kr att dela på till Jul!
  • Hem
  • Nyheter
  • Hajper gör julen lite bättre - delar ut en miljon!
Skarmavbild 2019 11 19 kl 11 14 23
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hajper gör julen lite bättre - delar ut en miljon!

19 november 2019

Hajper kommer med en ny bonus som man kan hämta hem innan 23e december. Bonusen delas ut på självaste julafton! Var med och dela på miljonen genom vår länk!

Hajper

Hajper


Hajper delar ut en miljon på julafton

Från idag fram till den 23:e december kan man registrera sig på Hajper och ta del av deras julerbjudande. De delar ut en miljon kronor där de garanterar minst 200 kronor till alla spelare som startar konto hos dem innan jul.

Pengarna delas ut på julafton vilket betyder att det inte bara blir spännande att öppna julklappar på julafton! Utan även att öppna sitt konto den 24:e och se hur mycket man fått av miljonen. Pengarna är omsatta och klara vilket betyder att man kan lägga spel med dem eller ta ut dem direkt. Det gör spelarna som man vill! 

En riktigt bra deal från Hajper som önskar sina spelare en god jul på bästa tänkbara vis och gör oss laddade för annandagsbandyn samt all Premier League i mellandagarna!

Regler och villkor - Hajpers miljon
  • Detta erbjudande är giltigt under kampanjperioden 2019-11-18 00:01 fram tills 2019-12-23 23:59
  • Erbjudandet gäller endast nya kunder som registrerat sig hos Hajper under kampanjperioden som inte har använt någon annan välkomstbonus.
  • Du kvalificerar dig till att dela lika på en miljon kronor automatiskt när du gör din första insättning. Du kan sätta in minsta möjliga belopp för att kvalificera.
  • En miljon kronor kommer att delas upp lika och sättas in på kvalificerades spelkonto den 24:e december kl 11:00. Exempelvis, om 2500 kunder kvalificerar sig, då kommer 400 kr att sättas in på vardera spelkonto.
  • Minsta belopp från denna kampanj är 200 kr per kvalificerande.
  • Ingen omsättning krävs. Pengarna som sätts in på spelkontot är riktiga pengar och man kan som kund välja att antingen spela i vårt Casino eller Betting alternativt göra ett uttag.
  • Hajpers allmänna regler & villkor gäller.

Vill du veta mer om Hajper?

Läs vår Recension av Hajper här

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Napoli vs Milan

Serie A 20 november 2020

På söndag spelas Serie A-matchen mellan Napoli och Milan. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du får du ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 20 november 2020

Spikar och skrällar är tillabaka till veckans omgång av Stryktipset och det är inte vilken omgång som helst. Vi har en återkomst för Premier League och hela 10 miljoner i jackpot! ... Läs mer

Trav på Jägersro - ta del av ett riskfritt spel

Riskfria spel & Gratisspel Trav 20 november 2020

Under lördagen är det trav på Jägersro och nu kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kr. Förlorar du får du helt enkelt insatsen tillbaka. Läs mer

Gratisspel till Hammarby vs Malmö

Allsvenskan 20 november 2020

Testa på Betfair Spelbörs helt gratis. Till matchen mellan Hammarby och Malmö kan ni ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du, då får du insatsen tillbaka. Läs mer

Gratisspel till Tottenham vs Man City

Premier League 20 november 2020

Prova Betfair Spelbörs helt riskfritt. Placera ett spel för 100 kronor på matchen mellan Tottenham och Manchester City, få insatsen tillbaka om ditt spel inte sitter. Läs mer