Hajper Välkomstbonus » 1 000 000 kr att dela på till Jul!
  • Hem
  • Nyheter
  • Hajper gör julen lite bättre - delar ut en miljon!
Skarmavbild 2019 11 19 kl 11 14 23
Nyhet

Hajper gör julen lite bättre - delar ut en miljon!

19 november 2019

Hajper kommer med en ny bonus som man kan hämta hem innan 23e december. Bonusen delas ut på självaste julafton! Var med och dela på miljonen genom vår länk!

Hajper

Hajper

Julspecial: Dela på 1 000 000 SEK


Hajper delar ut en miljon på julafton

Från idag fram till den 23:e december kan man registrera sig på Hajper och ta del av deras julerbjudande. De delar ut en miljon kronor där de garanterar minst 200 kronor till alla spelare som startar konto hos dem innan jul.

Pengarna delas ut på julafton vilket betyder att det inte bara blir spännande att öppna julklappar på julafton! Utan även att öppna sitt konto den 24:e och se hur mycket man fått av miljonen. Pengarna är omsatta och klara vilket betyder att man kan lägga spel med dem eller ta ut dem direkt. Det gör spelarna som man vill! 

En riktigt bra deal från Hajper som önskar sina spelare en god jul på bästa tänkbara vis och gör oss laddade för annandagsbandyn samt all Premier League i mellandagarna!

Regler och villkor - Hajpers miljon
  • Detta erbjudande är giltigt under kampanjperioden 2019-11-18 00:01 fram tills 2019-12-23 23:59
  • Erbjudandet gäller endast nya kunder som registrerat sig hos Hajper under kampanjperioden som inte har använt någon annan välkomstbonus.
  • Du kvalificerar dig till att dela lika på en miljon kronor automatiskt när du gör din första insättning. Du kan sätta in minsta möjliga belopp för att kvalificera.
  • En miljon kronor kommer att delas upp lika och sättas in på kvalificerades spelkonto den 24:e december kl 11:00. Exempelvis, om 2500 kunder kvalificerar sig, då kommer 400 kr att sättas in på vardera spelkonto.
  • Minsta belopp från denna kampanj är 200 kr per kvalificerande.
  • Ingen omsättning krävs. Pengarna som sätts in på spelkontot är riktiga pengar och man kan som kund välja att antingen spela i vårt Casino eller Betting alternativt göra ett uttag.
  • Hajpers allmänna regler & villkor gäller.

Vill du veta mer om Hajper?

Läs vår Recension av Hajper här

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Upphöjda odds på Arsenal vs Man City!

Premier League 13 december 2019

På söndag kan alla nya kunder hos 888sport ta del av ett förhöjt odds på antingen Arsenal eller Man City. Följ instruktionerna nedan och få en ordentlig oddsboost! Läs mer

Riskfritt spel på Arsenal - Man City!

Premier League 13 december 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel på söndagens stormatch i Premier League. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får ni ett gratisspel på ... Läs mer

Tävling - FräckisGretzky med 10 000 kr i potten!

13 december 2019

Tidigare i veckan vann Anes Cesko 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

VM 2020 DART - Förhöjda vinnarodds!

Förhöjda odds Dart 12 december 2019

VM i Dart börjar på fredag den 13 december. Tävlingen hålls i London och den regerande mästaren Michael Van Gerwen är favorit även denna gång! Dart är en fantastisk sport att ... Läs mer