• Hem
  • Nyheter
  • Presidentvalet 2020 - Han vinner första debatten
Biden Trump president USA 2020
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Presidentvalet 2020 - Han vinner första debatten

Politik 29 september 2020

Det är dags för den första tv-debatten i det amerikanska presidentsvalet natten till onsdag! Spana in oddsen och analysen från oss här!

Skapa konto hos Unibet

Unibet

500 SEK gratisspel

Skapa konto hos Unibet och få 100 kronor extra att spela för. Dessutom kan du betta på det amerikanska valet som går in i ett spännande skede!


Amerikanska Presidentvalet 2020

I natt är det alltså äntligen dags! Donald Trump och Joe Biden får gå upp och se varandra  i ögonen när de ska mötas i den direktsända TV-debatten i USA. Inför ett publikfritt Clevland, Ohio kommer kandidaterna att få visa upp sig och försöka triumfa över varandra i retorisk skicklighet. Här är oddsen inför nattens drabbning.

Han vinner debatten

Analys vinnare

Bettingstugans expert kommenterar
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Biden mot Trump blir otroligt underhållande och jag räknar med en hel del slag under bältet. Biden kommer säkert in i debatten med hög energi. Det här har han väntat på medan Trump stått i rampljuset länge. Dessutom kom det precis ut nyheter om Trumps skatteavdrag vilket säkerligen gör att vi får se en Biden som går hårt åt den sittande presidenten. Lägg till covid-19- och black liveshanteringen så är förutsättningarna rätt ljusa för Biden som också fallit i odds senaste veckan. Trump är en van häcklare men utan publik kommer han inte ha samma träffsäkerhet där. Vem ska skratta åt hans skämt är det tänkt? Däremot är oddset alldeles för högt på Trump. Han är en skicklig talare och kan ofta vända debatterna till hans fördel. Dessutom är det Fox News som håller i debatten denna gång. Jag tycker en chanspeng på höga 2.80 är spelbart om man ska spela något här.

Betta på kommentarer

Vill man ha extra spänning under debatten har även Unibet många sidospel till nattens debatt. Bland annat kring kommentarer från kandidaterna. Här är några av de spelbara oddsen från Unibet:

Donald Trump att säga Fake News

Joe Biden att säga 750 dollars

Biden Trump Presidentval

Unibet har många roliga odds till debatten

Bettingstugans expert kommenterar
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Dessa kommentarer är ju rätt roliga att betta på om man ska följa debatten. Att jubla som om det blir mål när Trump säger Sleepy Joe till 2.50 x pengarna kanske kan vara något! Nej men det får förstås ses som lite roliga sidospel och absolut inget man ska kasta in en massa pengar på. 750 dollar som oddset är på Joe Biden att säga syftar till den skatt som The New York Times avslöjade att Trump betalat åren 2016 och 2017. Dessutom ingen federal inkomstskatt i 10 av de senaste 15 åren. Det här är förstås dåliga avslöjanden för Trump. Hur som helst. Att Trump kommer säga Sleepy Joe kan nog ändå vara värt en peng!

Debatten på TV

Samtliga tre debatter mellan presidentkandidaterna Donald Trump och Joe Biden och den mellan vicepresidentkandidaterna Mike Pence och Kamala Harris kommer att streamas live samt gå att se textat senare samma dygn på SVT play. Nattens debatt äger rum 03:00 så vill man se den gäller det att sätta klockan!

  • 30/9 - SVT Play 03:00
Trump Biden Amerika Politik 2020

Spelbolagen tror inte på Trump utan ger Biden låga oddset 1.38 inatt

Amerikanske presidentvalet 2020 - FAQ

📅 När är första debatten?

Natten till onsdag 30/9 klockan 03:00

Spana in samtliga odds hos Unibet

💰 Vart kan man betta på valet?

Det kan du göra hos Unibet som har fina och roliga odds till valet

Spana in samtliga odds hos Unibet

🏆 Vem tror Bettingstugan kommer vinna valet?

Det kommer bli ett jämt race. Med de senaste avslöjandena från New York Times har pendeln svängt över till Biden igen. Men räkna med att det kan svänga igen!

Spana in samtliga odds hos Unibet

🎁 Får man någon bonus när man spelar på valet 2020?

Ja, hos Unibet får du 100 kronor extra att spela för

Spana in samtliga odds hos Unibet