Odds Presidentvalet i USA 2020 » Vem vinner nattens debatt? » Analys
  • Hem
  • Nyheter
  • Presidentvalet 2020 - Han vinner första debatten
Biden Trump president USA 2020
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Presidentvalet 2020 - Han vinner första debatten

Politik 29 september 2020

Det är dags för den första tv-debatten i det amerikanska presidentsvalet natten till onsdag! Spana in oddsen och analysen från oss här!

Skapa konto hos Unibet

Unibet

Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

Skapa konto hos Unibet och få 100 kronor extra att spela för. Dessutom kan du betta på det amerikanska valet som går in i ett spännande skede!


Amerikanska Presidentvalet 2020

I natt är det alltså äntligen dags! Donald Trump och Joe Biden får gå upp och se varandra  i ögonen när de ska mötas i den direktsända TV-debatten i USA. Inför ett publikfritt Clevland, Ohio kommer kandidaterna att få visa upp sig och försöka triumfa över varandra i retorisk skicklighet. Här är oddsen inför nattens drabbning.

Han vinner debatten

Analys vinnare

Bettingstugans expert kommenterar
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Biden mot Trump blir otroligt underhållande och jag räknar med en hel del slag under bältet. Biden kommer säkert in i debatten med hög energi. Det här har han väntat på medan Trump stått i rampljuset länge. Dessutom kom det precis ut nyheter om Trumps skatteavdrag vilket säkerligen gör att vi får se en Biden som går hårt åt den sittande presidenten. Lägg till covid-19- och black liveshanteringen så är förutsättningarna rätt ljusa för Biden som också fallit i odds senaste veckan. Trump är en van häcklare men utan publik kommer han inte ha samma träffsäkerhet där. Vem ska skratta åt hans skämt är det tänkt? Däremot är oddset alldeles för högt på Trump. Han är en skicklig talare och kan ofta vända debatterna till hans fördel. Dessutom är det Fox News som håller i debatten denna gång. Jag tycker en chanspeng på höga 2.80 är spelbart om man ska spela något här.

Betta på kommentarer

Vill man ha extra spänning under debatten har även Unibet många sidospel till nattens debatt. Bland annat kring kommentarer från kandidaterna. Här är några av de spelbara oddsen från Unibet:

Donald Trump att säga Fake News

Joe Biden att säga 750 dollars

Biden Trump Presidentval

Unibet har många roliga odds till debatten

Bettingstugans expert kommenterar
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Dessa kommentarer är ju rätt roliga att betta på om man ska följa debatten. Att jubla som om det blir mål när Trump säger Sleepy Joe till 2.50 x pengarna kanske kan vara något! Nej men det får förstås ses som lite roliga sidospel och absolut inget man ska kasta in en massa pengar på. 750 dollar som oddset är på Joe Biden att säga syftar till den skatt som The New York Times avslöjade att Trump betalat åren 2016 och 2017. Dessutom ingen federal inkomstskatt i 10 av de senaste 15 åren. Det här är förstås dåliga avslöjanden för Trump. Hur som helst. Att Trump kommer säga Sleepy Joe kan nog ändå vara värt en peng!

Debatten på TV

Samtliga tre debatter mellan presidentkandidaterna Donald Trump och Joe Biden och den mellan vicepresidentkandidaterna Mike Pence och Kamala Harris kommer att streamas live samt gå att se textat senare samma dygn på SVT play. Nattens debatt äger rum 03:00 så vill man se den gäller det att sätta klockan!

  • 30/9 - SVT Play 03:00
Trump Biden Amerika Politik 2020

Spelbolagen tror inte på Trump utan ger Biden låga oddset 1.38 inatt

Amerikanske presidentvalet 2020 - FAQ

📅 När är första debatten?

Natten till onsdag 30/9 klockan 03:00

Spana in samtliga odds hos Unibet

💰 Vart kan man betta på valet?

Det kan du göra hos Unibet som har fina och roliga odds till valet

Spana in samtliga odds hos Unibet

🏆 Vem tror Bettingstugan kommer vinna valet?

Det kommer bli ett jämt race. Med de senaste avslöjandena från New York Times har pendeln svängt över till Biden igen. Men räkna med att det kan svänga igen!

Spana in samtliga odds hos Unibet

🎁 Får man någon bonus när man spelar på valet 2020?

Ja, hos Unibet får du 100 kronor extra att spela för

Spana in samtliga odds hos Unibet

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till PSG vs Man United

Champions League 19 oktober 2020

Champions League är tillbaka på tisdagskvällen. Nu kan du hämta ett gratisspel hos Betfair Spelbörs. Skapa konto och få 100 kr gratisspel till mötet mellan PSG & Man United. ... Läs mer

Riskfritt spel i Allsvenskan - Djurgården v Malmö

Allsvenskan 19 oktober 2020

Ikväll rullar Allsvenskan vidare med en intressant match på Tele2 Arena. Det är Djurgården som tar emot Malmö FF. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i PSG v Man Utd - 100 kronor tillbaka!

Champions League 19 oktober 2020

ONSDAG - Smarkets har fått svensk licens! Detta firar de med att erbjuda en fin kampanj till matchen PSG - Man Utd. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid ... Läs mer

Riskfritt spel till Inter vs Milan

Serie A 16 oktober 2020

Het match i Serie A under lördagen när Inter & Milan drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Satsa 100 kronor på matchen ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Everton v Liverpool - 100 kronor tillbaka!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG - Match mellan Everton och Liverpool och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer