Speltips idag » Lördag 11 Juli » Bettingtips
Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Helgens trippel med Bettingstugan!

Allsvenskan 17 juli 2020

Förra helgen kunde vi fira in Jonas Weimers trippel från Division 1 till fina 4.30 x pengarna. Denna helg är det Mattias Folkesson som kliver in och bjuder på en trippel till 3.53. Häng med!

Bonus hos Bet365

Bet365

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Bet365 erbjuder fortfarande 1250:- i spelkrediter som välkomstbonus. Skapa ett konto, ta del av erbjudandet och häng med på trippeln!

Hämta 1250 kr bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Match 1 - Varberg vs AIK

⏰ När: Söndag 14:30
🏙 Stad: Varberg
🏟 Arena:
Energi Arena

AIK Goitom
Analys
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Nykomlingarna Varberg har inlett säsongen otroligt bra sett till antal poäng och kliver in till denna fajt med ett starkt självförtroende. Gästerna AIK kunde tack vare ett sent klackmål av Goitom vinna mot Sirius senast men känner nog alltjämnt en hel del press från fansen. Två lag som alltså kommer från varsin vinst, men där känslan i truppen lär skilja sig en hel del.

Vad blir då mitt speltips?

Det råder inga tvivel om att AIK ska kliva in till denna match som favoriter, även fast man har inlett säsongen på ett svagt sätt. AIK har en namnstark trupp och ställs nu mot nykomlingar, vilket ska synas på söndag. Jag är dock osäker på om vi kommer få se klasskillnad mellan lagen på söndag, däremot tror jag vi får se ett AIK som visar rutin och som bryter ner Varberg, både fysiskt och med att styra bollinnehavet.

Jag lockas att spela AIK-vinst men väljer att fega lite.

Varberg vs AIK

Match 2 - Elfsborg vs Djurgården

⏰ När: Söndag 17:30
🏙 Stad: Borås
🏟 Arena:
 Borås Arena

Speltips Allsvenskan
Analys
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Fram till förra omgången var Elfsborg obesegrade i Allsvenskan, denna trend bröts dock i torsdags då man föll mot Häcken med hela 6-0. Förlusten innebär att Elfsborg har 13 inspelade poäng på åtta matcher, vilket är lika många som söndagens motståndare Djurgården. Djurgården lyckades nämligen vinna senast då högerbacken Witry tryckte in 1-0 mot Falkenberg på övertid. Djurgårdens andra raka seger.

Vad blir då mitt speltips?

Elfsborg åkte på en pinsam förlust senast och är nog glada att få chans på revansch så tätt inpå. Det kommer dock krävas en riktigt stark prestation om Elfsborg ska studsa tillbaka med en seger då dom regerande svenska mästarna Djurgården kommer på besök. Djurgården har haft en trevande inledning på säsongen men sett till spelet så börjar det se bättre ut. Nu ställs man mot ett lag som Djurgården inte förlorat mot på åtta matcher.

Jag väljer att tro att denna form håller i sig och fortsätter på att spela X2.

Elfsborg vs Djurgården

Match 3 - Sirius vs Norrköping

⏰ När: Söndag 17:30
🏙 Stad: Uppsala
🏟 Arena:
 Studenternas

Jens Gustavsson IFK Norrköping Örebro SK Stryktipset
Analys
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Sirius har hyllats av många för sin start i Allsvenskan och vi kan nog räkna med en sevärd match på söndag när dom ställs mot serieledarna IFK Norrköping. Bortalaget Norrköping har sett urstarka ut med sex vinster och två oavgjorda på åtta omgångar, men jag tror ändå att vi får se ett Sirius som kommer vilja utmana om att styra matchen.

Vad blir då mitt speltips?

Sirius har framförallt imponerat på många för att dom visat en sådan modig inställning till motståndarna. Istället för att backa hem mot lag som Djurgården, Hammarby och AIK så har Henrik Rydström manat på sina spelare att våga rulla bollen längs marken. Nu ställs man dock mot ett Norrköping som är åtminstone en nivå bättre när det kommer till att hålla bollen inom laget. Norrköping är även riktigt skickliga i sitt presspel och jag tror att dom kommer kunna straffa Sirius i omställningarna flertalet gånger.

Min analys är att Sirius kommer passa Norrköping riktigt bra och jag väljer att spela en rak 2:a.

Sirius vs Norrköping

Fler spelnyheter & kampanjer

Möt Bettingprofilen: "Därför lägger jag mer än hälften av mina spel hos Pinnacle"

19 maj 2022

Jonas Weimer är Bettingstugans profil när det gäller betting och syns ofta i stugans facebookgrupp, på hemsidan eller i "Uppsnack Stryktipset" på fredagar. Själv började han spela ... Läs mer

Lets Dance final 2022 - Odds, Analys & Tips!

Let's Dance 16 maj 2022

Det är dags för final av Lets Dance 2022 och allt står mellan två finalister! Läs allt om Lets Dance finalen här. Läs mer

Spela Revanschen hos Snabbare - 800 kr gratisspel!

13 maj 2022

Som ny kund hos Snabbare kan du nu få en andra chans! Sätter du inte ditt första spel så får du en ny chans. En optimal bonus för alla oss som vill ha mer spänning i tillvaron ... Läs mer

Anders Limpar kommenterar Masked singer rykten - "Är du Trollkarlen Anders?"

13 maj 2022

Anders Limpar kommenterar ryktena kring TV4 och deras program Masked Singer. Både juryn och tittarna är inne på att trollkarlen kanske kan vara Limpar. Hör vad han har att säga om ... Läs mer

Oddsen till Eurovision är här » Spana in Sveriges odds!

Eurovision närmar sig nu med stormsteg och det är dags att spana in hur stor chans Sverige och vinnaren Cornelia Jakobs har när det kommer till den stora finalen. Det är en härlig ... Läs mer