Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Helgtrippeln v34: Äntligen comeback!

Allsvenskan 25 augusti 2023

Det är fredag och vi går snart i en spännande sporthelg! Toppligorna runt om i Europa har sakta men säkert sparkat igång igen och då passar vi på att återigen lansera "Helgtrippeln" här på Bettingstugan. Vi kommer varje fredag framöver ge er en trippel där kupongen sträcker sig över helgen. Denna vecka har vi hämtat oddsen från Bethard som i regel har skyhöga odds att erbjuda.

Helg trippel v34 i samarbete med spelbolaget Bethard

Skapa konto hos Bethard och ta rygg på våra spelexperter!


⚽️ #1: Arsenal - Fulham

⏰ Matchstart: Lördag 26 augusti klockan 16:00
🏙️ Plats: London
🏟️ Arena:
 Emirates Stadium

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Johan Videll

Johan Videll

Ett derby är alltid lurigt, men så som Fulham inlett säsongen så tror jag att "The Gunners" förvaltar favoritskapet i den här matchen och att hemmalaget står på maximala nio poäng efter 90 minuter och väl det är taget. Fulham föll klart och tydligt (0-3) hemma mot Brentford i förra omgångens derbymöte och nu är det alltså derby igen, men ett betydligt tuffare sådant. Det här läget ska Arsenal inte slarva bort! Etta och mål (över 1,5) går absolut att ta med på en trippel, tycker jag!

Odds för speltipset

Arsenal jubel efter seger mot Fulham

Arsenal har vunnit 3/4 senaste hemmamatcherna mot Fulham och alla gånger med över 1,5 mål.

⚽️ #2: Frosinone - Atalanta

⏰ Matchstart: Lördag 26 augusti klockan 18:30
🏙️ Plats: Frosinone
🏟️ Arena: Stadio Benito Stirpe

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Behar Hajra

Behar Hajra

Nykomlingen Frosinone stod emot fjolårsmästaren Napoli en bit in i den första halvleken, innan Napoli och särskilt en viss Victor Osimhen tog över, och därefter fanns det ingen tvekan om saken. Nu står Frosinone inför ännu en tuff uppgift när Atalanta kommer på besök – ett Atalanta som inledde säsongen starkt med en 2-0-seger på bortaplan mot Sassuolo. Frosinone tippas åka ut från Serie A lika snabbt som de tog sig upp, med den ytterligare faktorn att de innehar den svagaste truppen i hela ligan. Här är Atalanta ett nummer större och ännu en förlust lär noteras för hemmalaget.

Odds för speltipset

⚽️ #3: Värnamo vs Halmstad

⏰ Matchstart: Söndag 27 augusti 15:00
🏙️ Plats: Värnamo 
🏟️ Arena:
Finnvedsvallen

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Jonas Weimer

Jonas Weimer

En spännande match där båda lagen behöver ett par vinster till innan de kan andas ut helt. För Värnamo kommer det bli full fart framåt tror jag. De kan spela hyfsat avslappnat och har en trevlig form just nu. Halmstad däremot har en dyster och nedåtgående kurva. Man läcker också rejält bakåt med 34 insläppta mål. Positivt dock att man gjort mål i de tre senaste matcherna och nu fick man även cupmatchen mot Hässleholm (4-0) att bygga lite självförtroende.

Jag tror vi kan få se ett trevligt målkalas här trots att Gustav Engvall är skadad. Värt att nämna är att det blev 2-2 när lagen möttes i mitten av juli så det är lag som gillar att måla mot varandra med.

Odds för speltipset

Helgens trippel vecka 34 i sin helhet

Om du vill spela på Bettingstugans helg trippel hos Bethard - klicka här och få dessutom 100% insättningsbonus vid registrering av nytt konto (gäller upp till 1000kr!)

  1. Arsenal - Fulham
    Speltips: Arsenal vinner + över 1,5 mål @ 1.46
  2. Frosinone - Atalanta
    Speltips: Atalanta vinner @ 1.64
  3. Värnamo vs Halmstad
    Speltips: Över 2,5 mål 1.94

💰 *Totalt odds: 4,62

* Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.


Fem andra spelbolag Bettingstugan rekommenderar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK