• Hem
  • Nyheter
  • Helgentrippeln v.40: Hockey & fotbollshelg!
Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Helgentrippeln v.40: Hockey & fotbollshelg!

Ishockey 6 oktober 2023

Denna helg går vi en spännande sådan till mötes. Det finns många trevliga matcher att se fram emot, både inom fotbollen- och hockeyns värld och det är just de här två sporterna som tar plats på helgtrippeln den här veckan. Vi inleder redan under fredagskvällen genom att titta till HockeyAllsvenskan, sedan avslutar vi under söndagen med dubbla matcher från först Superettan och därefter Allsvenskan.

Helg trippel v40 med odds från Betsson

Betsson

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Betsson är ett spelbolag med bra odds och stort utbud av spelalternativ från både fotboll & ishockey.

Hämta 500 kr bonus

18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se


🏒 #1: Södertälje SK - Kalmar HC

⏰ Matchstart: Fredag 6 Oktober klockan 19:00
🏙️ Plats: Södertälje, Sverige
🏟️ Arena: Scaniarinken

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Johan Videll

Johan Videll

SSK har förlorat två raka matcher, varav den första mot Västerås hemma med 4-3 efter en chansrik straffläggning, men därefter åkte de till Uppsala och föll med tunga 4-1 mot Almtuna.

Nu hemmamatch och detta en fredagskväll. Här tror jag, precis som kollega Åkesson (som spelat SSK -1,5 ikväll), att hemmalaget ska ha bra chans.

Södertälje är såklart favoriter och även om jag redan skickat ut ett speltips om detta poängspel så tycker jag att det är bra nog för trippeln också denna helg!

Odds för speltipset

⚽️ #2: Trelleborg - GAIS

⏰ Matchstart: Söndag 8 oktober klockan 13:00
🏙️ Plats: Trelleborg, Sverige
🏟️ Arena: Vångavallen

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Kort och gott så är GAIS det bättre laget i den här matchen. De har ett kontrakt till Allsvenskan att spela för och med fyra raka trepoängare i ryggen, varav den senaste hemma mot Öster med stabila 1-0 så tror jag att de löser en ny stabil trepoängare i Trelleborg på söndag.

Raka tvåan har gått ner lite i odds, men jag finner den intressant här!

Odds för speltipset

⚽️ #3: Kalmar FF - Malmö FF

⏰ Matchstart: Söndag 8 oktober klockan 15:00
🏙️ Plats: Kalmar, Sverige
🏟️ Arena: Guldfågeln Arena

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Victor Karlsson

Victor Karlsson

Malmö FF gjorde en direkt usel andra halvlek mot Brommapojkarna och ska vara väldigt tacksamma att de fick med sig alla tre poäng. Det förtjänade skåningarna verkligen inte. Rydström lär ha haft ett och annat att säga till sina adepter sedan dess och jag tror vi får se ett förbättrat MFF nu även fast Pontus Jansson återigen är avstängd. Kalmar FF gör en klart godkänd säsong och ser ut att landa in på den övre halvan av tabellen. De har dock inte speciellt mycket att spela för just nu och mot guldjagande malmöiter blir det svårt att hänga med. Oliver Berg sänker sin gamla klubb.

Den här tvåan är bank denna söndag!

Odds för speltipset

HELGTRIPPELN DENNA VECKA I SIN HELHET

Om du vill spela på Bettingstugans helg trippel hos Betsson - klicka här och få dessutom 100% insättningsbonus upp till 500 SEK vid registrering av nytt konto!

  1. Södertälje SK - Kalmar HC
    Speltips: C. Liljewall över 0,5 poäng @ 1.70
  2. Trelleborgs FF - GAIS
    Speltips: GAIS vinner @ 1.70
  3. Kalmar FF - Malmö FF
    Speltips: Malmö FF vinner @ 1.74

💰 *Totalt odds: 5.02

* Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.