Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Helgentrippeln v.42: Fotboll i fokus!

Fotboll 20 oktober 2023

Det är fredag igen och då ska vi presentera en ny helgtrippel. Det är fotboll i fokus den här veckan och tipsen hämtar vi från Superliga, La Liga & Premier League. Fotboll i fokus med andra ord och här är det jakt på mål på samtliga arenor denna helg!

Rygga helgtrippeln hos Bet365

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


⚽ #1 FC Köpenhamn - Vejle

⏰ Matchstart: Lördag 21 Oktober klockan 17:00
🏙️ Plats: Köpenhamn, Danmark
🏟️ Arena: Parken Stadium

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Johan Videll

Johan Videll

Mitt bidrag till helgtrippeln hämtar jag från Danmark och Köpenhamn. FCK är storfavoriter inför hemmamötet med Vejle och detta hemmalag är i en klass för sig!

FCK är tabelltvåa just nu och har en poäng mindre inspelad än serieledande Bröndby. FCK har dock visat prov på sin skicklighet vid flertalet tillfällen och offensivt gör de inte bort sig.

22 mål framåt hittills är ett bra snitt, men de är inte helt fläckfria defensivt, så jag förväntar mig goda chanser för en målrik lördagsmatch på Parken i Köpenhamn och klickar över 2,5 mål i matchen.

Odds för speltipset

⚽ #2 Sevilla - Real Madrid

⏰ Matchstart: Lördag 21 Oktober klockan 18:30
🏙️ Plats: Sevilla, Spanien
🏟️ Arena: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Behar Hajra

Behar Hajra

Dessa matcher brukar ofta vara mycket underhållande och innehålla många mål. Jag tror på något liknande när Real Madrid kommer på besök.

Sevilla har inte haft den bästa starten då de bara har spelat in åtta poäng på lika många spelade matcher. Dock har de potential att prestera på en högre nivå, och det är mycket möjligt att de höjer sig nu när en storklubb som Real Madrid kommer på besök. Det positiva är att Sevilla har lyckats göra mål i samtliga sex av sina hemmamatcher den här säsongen.

Real Madrid har spelat elva tävlingsmatcher den här säsongen och vunnit tio av dem. Den enda match de inte vann var i ett derby mot Atletico Madrid på bortaplan, där de förlorade med 3-1. De har med andra ord gjort mål i alla sina matcher, med Jude Bellingham i offensiven som har varit i fantastisk form både för klubb- och landslag.

Så mitt spelar landar på båda lagen gör mål @ 1.61 x pengarna!

Odds för speltipset

⚽ #3 Aston Villa - West Ham

⏰ Matchstart: Söndag 22 Oktober klockan 17:30
🏙️ Plats: Birmingham, England
🏟️ Arena: Villa Park

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Victor Karlsson

Victor Karlsson

Ett intressant toppmöte i Premier League där tabellfemman Aston Villa har hemmamatch mot sjuan West Ham. Värdlaget har spelat in 16 poäng och det är två mer än motståndarna. Det lagen har gemensamt utöver att de är lika starka (sisådär i alla fall) är att de båda två har hittat nyckeln för målskyttet, men de är inte allt för stabila bakåt så här är det överspel som gäller när båda lagen förmodligen kommer gå för full pott för att haka på racet i toppen av Premier League.

Odds för speltipset

HELGTRIPPELN DENNA VECKA I SIN HELHET

Om du vill spela på Bettingstugans helg trippel hos Bet365 - klicka här och få dessutom upp till 1250 SEK som spelkrediter vid registrering av nytt konto!

  1. FC Köpenhamn - Vejle
    Speltips: Över 2,5 mål
  2. Sevilla - Real Madrid
    Speltips: Båda lagen gör mål - Ja
  3. Aston Villa - West Ham
    Speltips: Över 2,5 mål

💰 *Totalt odds: 4.18

* Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.