• Hem
  • Nyheter
  • Helgtempen: Matcher i fokus lördag - söndag!
Arsenal Crystal Palace
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Helgtempen: Matcher i fokus lördag - söndag!

Ishockey 19 januari 2024

ÖVRIGT. Det är fredag och snart tar vi helg, men innan dess så går vi igenom några av de godbitar som helgen har att erbjuda från sportens värld och på Bettingstugan.se är det aldrig helgledigt, så här kommer ni hitta speltips och nyheter med odds-fokus!

Helgens bästa spelbolag

Upp till 1500 SEK gratisspel

Hämta 1500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Tre fokusmatcher lördag - söndag vecka 3
Redaktionen

Redaktionen

⚽ Arsenal - Crystal Palace

⏰ Matchstart: Lördag 20 januari klockan 13:30
🏙️ Plats: London, England
🏟️ Arena: Emirates Stadium (Kapacitet: 60 704)

Arsenal har halkat ner till en fjärdeplats i Premier League och har just i detta nu 40 poäng på kontot med 20 matcher spelade.

Crystal Palace kommer hit som 14'e lag i Premier League-tabellen och har bara fem poäng ner till Luton på nedflyttningsplats.

Derby, allt kan hända och då Arsenal noteras för tre raka förlustmatcher är det kanske inte helt glasklart att man hämtar tre poäng mot Crystal Palace i poängbehov?

🏒 Djurgårdens IF - AIK

⏰ Matchstart: Söndag 21 januari klockan 15:00
🏙️ Plats: Stockholm, Sverige
🏟️ Arena: Hovet (Kapacitet: 8 094)

Stockholmsderby mellan två lag som är uppåtgående i serien, det här kan bli hur bra som helst - med lapp på luckan såklart!

Djurgården står som hemmalag i derbyt och kommer hem till huvudstaden efter en 5-3-förlust mot BIK Karlskoga på resande fot. Frågetecken för ett par nyckelspelare, där spelare som Klasen och Krüger störs av skador, vilket såklart är ett stort avbräck.

AIK slog Södertälje tidigare i veckan och det med styrkebesked då det slutade 6-3 i den matchen och formstarke Gerry Fitzgerald levererade ett mål och två assists.

⚽ Real Betis - FC Barcelona

⏰ Matchstart: Söndag 21 januari klockan 18:30
🏙️ Plats: Sevilla, Spanien
🏟️ Arena: Estadio Benito Villamarín (Kapacitet: 60 721)

Betis är tabellsjua och har levererat 31 poäng på 20 matcher i La Liga hittills med en målskillnad på 22-20. Det vill säga att Betis snittar 1,2 mål per match och det är inga jättesiffror att prata om precis.

Barcelona är tio poäng före Betis och placerar sig på en fjärdeplats, åtta poäng efter serieledande Girona med en match mindre spelad. Gästerna i Sevilla noteras för 36-22 i målskillnad, så en betydligt vassare offensiv, men samtidigt en relativ skärpt defensiv.

Spelbolagen verkar tro på en relativt målrik match, och när lagen möttes senast, då vann Barcelona på sin hemmaplan med hela 5-0(!).

Odds i fokus inför Arsenal - Crystal Palace

Odds i fokus inför Djurgårdens IF - AIK

  • Under 5,5 mål i matchen (ordinarie speltid)

    2.04

Odds i fokus inför Real Betis - FC Barcelona

Betis horna

Hörnrik match att vänta mellan två lag som jagar tre poäng i Sevilla?

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: