• Hem
  • Nyheter
  • Helgtrippel med hockeyfokus till saftigt odds!
Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Helgtrippel med hockeyfokus till saftigt odds!

Ishockey 22 mars 2024

ISHOCKEY. Det råder slutspelstider inom hockeyn här i Europa och med det sagt är det tufft matchande då lagen möts regelbundet varannan dag fram tills något lag står på fyra segrar. Bettingstugan har låtit delar av redaktionen sätta ihop en trippel inför helgen och samtliga tre matcher inför helgens kupong tar plats under lördagen där vi tittar till vad SM-slutspelet har att erbjuda, men även slutspelskvalet i HockeyAllsvenskan.

Helgentrippeln v. 38: Hockeytrippel till saftigt odds
Redaktionen

Redaktionen

  1. Färjestads BK - Rögle BK
    🏒 Speltips: Färjestad -1,5
    💰 Odds: 2.43
    ✍️ Analys: Färjestad såg inte alls bra ut i första hemmamatchen, men kapaciteten finns där - det vet vi alla som följt SHL den här säsongen. Att de gör två bleka insatser i rad hemma i Karlstad är inte vad vi ser i spåkulan, så här förväntar vi oss ett riktigt revanschsuget och spelsuget hemmalag på isen och det kan bli jobbigt för Rögle att stå emot det. Saftigt odds på -1,5-linan och den gillar vi!

  2. Växjö Lakers - Luleå HF
    🏒 Speltips: Över 4,5 mål
    💰 Odds: 1.89
    ✍️ Analys: Lakers har tagit ledningen i den här matchserien och det genom en 5-2-seger i match ett som även den tog plats här i Vida Arena under torsdagskvällen. Nu väntar omgång två och vi är inne på att offensiven överglänser defensiven även denna gång. Båda lagen har kapacitet att leverera framåt och även om det är slutspelstider kan det målas friskt i vissa matcher och då denna serie kan bli "stökig" är det inte otänkbart att powerplay-mål trillar in. Även här saftigt odds på låg mållina i hockeysammanhang, även om det är slutspelstider!

  3. Mora IK - AIK
    🏒 Speltips: Över 4,5 mål
    💰 Odds: 1.66
    ✍️ Analys: Mora tog hem den tredje matchen och det hemma i Mora, vilket innebär att de lyckades reducera matchserien till 2-1 i matcher (fördel AIK). Nu gör Mora en ny viktig hemmamatch och de är väl medvetna om vad som gäller. Förlust här och sedan väntar bortamatch och då kan säsongen ta slut, men där är vi inte ännu. Mora slog AIK hemma i torsdags genom 4-1-seger, precis samma resultat som AIK vann sina dubbla hemmamatcher mer och nu är det dags för fjärde raka matchen med minimum fem mål under ordinarie speltid.

Helgtrippeln v.12 med odds från Expekt

  • Färjestad - Rögle (FBK -1,5) + Växjö - Luleå (över 4,5) + Mora - AIK (över 4,5)

    7.62

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: