• Hem
  • Nyheter
  • Helgtrippeln (v.26) med Bettingstugan - Fredag - söndag!
Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Helgtrippeln (v.26) med Bettingstugan - Fredag - söndag!

Fotboll 28 juni 2024

Det är fredag igen och det är dags för helgtrippeln att göra comeback på Bettingstugan. Videll har satt ihop en trippel som inleds redan på fredagskvällen och som sedan ska tas i mål under söndagen. Väljer man att rygga trippeln hos veckans spelbolag som är LeoVegas får man den till oddset 5.48 x pengarna!

SKAPA KONTO HOS LEOVEGAS

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


⚽ Tromsö - Molde

⏰ När: Fredag 19:00
🏙 Stad: Tromsö, Norge
🏟 Arena: Romssa Arena

Speltips till matchen
Johan Videll

Johan Videll

Hemmalaget är ett lag för bottenstrid och här möter de ett bortalag med ambition att slåss om ligatiteln. Molde är just nu sex poäng bakom serieledande Bodö/Glimt, men tabellen är ung då det bara är tolv omgångar spelade än.

Tromsö noteras för tio poäng (på elva matcher) och har ett snitt på tre mål per spelad ligamatch med en total målskillnad som just nu är 14-19.

Molde är med en match mer spelad ännu målgladare! De snittar 3,4 mål per match hittills och som endast bortalag är det exakt tre mål per match på fem bortamatcher med 10-5 i målskillnad.

  • SPEL: Över 2,5 mål @ 1.70
Martin Linnes i Molde firar mal

Rygga speltipset som singel

⚽ Tyskland - Danmark

⏰ När: Lördag 21:00
🏙 Stad: Dortmund, Tyskland
🏟 Arena: Signal Iduna Park

Speltips till matchen
Johan Videll

Johan Videll

Tyskland har inte gjort bort sig i mästerskapet och nu väntar 8-delsfinal på hemmagräs. Matchen spelas i Dortmund och för motståndet har de Danmark. Tyskarna är favoriter inför den här matchen och jag köper det!

Danmark är inte så dåliga, det såg vi mot England bland annat, men ska också sägas att England inte direkt har imponerat hittills. Det tycker jag däremot att Tyskland har gjort som sagt och att de förvaltar den här slutspelsmatchen väl, det är något jag är beredd att lägga en slant på - därför åker det också med på trippeln för att bygga vidare på!

  • SPEL: Tyskland -1 (asian) @ 2.05
Lagfoto Tyskland EM 2024

Rygga speltipset som singel

⚽ Landskrona BoIS - Östersunds FK

⏰ När: Söndag 13:00
🏙 Stad: Landskrona, Sverige
🏟 Arena: Landskrona Idrottsplats

Speltips till matchen
Johan Videll

Johan Videll

Från svenska Superettan hittar vi kupongens tredje spel och här är serieledande Landskrona BoIS i farten då de som hemmalag tar emot Östersunds FK.

BoIS har kalasform med fyra raka segrar och stormar mot Allsvenskan! Senast tog de en tung trepoängare hemma mot ÖIS med 4-3 och som just hemmalag har de hittills under säsongen inte förlorat utan vunnit totalt fem av sex matcher och alltså kryssat sig ur en.

Östersund åker hit som ett mittenlag. De har tagit 16 poäng jämfört med de 30 som Landskrona briljerar med och på resande fot är det fyra torsk på sju försök. Jag backar hemmalaget i den här matchen!

  • SPEL: Landskrona BoIS vinner matchen @ 1.83
Landskrona Superettan

Rygga speltipset som singel

TRIPPELN I SIN HELHET

  • Tromsö - Molde: Över 2,5 mål
  • Tyskland - Danmark: Tyskland -1 (asian)
  • Landskrona BoIS - Östersunds FK: Landskrona BoIS

Totalt odds: 6.38

PLACERA TRIPPELN HOS LEOVEGAS

HÄR KAN NI OCKSÅ LÄGGA TRIPPELN

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod