• Hem
 • Nyheter
 • Helgtrippeln v.37: Allsvenskan & Premier League i fokus!
Helgtrippeln bettingstugan
Nyhet

Helgtrippeln v.37: Allsvenskan & Premier League i fokus!

Fotboll 15 september 2023

Då var det fredag igen och här kommer en ny helgtrippel från tre spelexperter från Bettingstugans stall. Den här veckan är det Stefan Ridderwall, JohanS & Ryggareken som tar plats och ligorna som bevakas i trippeln är Premier League, Allsvenskan & Premier League igen!

Helg trippel v37 i samarbete med spelbolaget Mr Green

Mr Green

100 SEK utan insättning & omsättningskrav!

Mr Green erbjuder nya spelare 100 kr gratis - ingen insättning krävs. Testa spelbolaget idag!


⚽️ #1: IFK Göteborg - Brommapojkarna

⏰ Matchstart: Lördag 16 september klockan 15:00
🏙️ Plats: Göteborg, Sverige
🏟️ Arena:
 Gamla Ullevi

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Johan Söderman

Johan Söderman

Änglarna har lyft från den absoluta botten och har god form och självförtroende. På de fyra senaste matcherna har man 2-1 mot Djurgården, 2-1 mot Degerfors, 4-2 mot Häcken och så sist 2-2 borta mot MFF där man tappade ledningen i minut 97. Givet formen och hemmaplansfördelen här och injektionerna ibland annat nyförvärven Mucolli och Selmani så ger jag Änglarna goda chanser att knipa en till seger. BP kommer till Göteborg med rätt svag form. Vinst rätt nyligen mot HBK hemma med 3-1 men annars är det rätt deppiga resultat. 2-3 hemma mot iskalla Kalmar är inte alls bra och såklart lika illa att åka på 4-3-torsk borta mot jumbon Varberg nu sist innan uppehållet. Ett läckande BP som börjar tappa orken här mot slutet ska få det svårt här.

Odds för speltipset

⚽️ #2: Aston Villa - Crystal Palace

⏰ Matchstart: Lördag 16 september klockan 16:00
🏙️ Plats: Birmingham, England
🏟️ Arena:
 Villa Park

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Alexander Nilehn

Alexander Nilehn

Unai Emerys Villa har vunnit två av sina fyra matcher hittills, med övertygande vinster över Everton och Burnley. 4-0 och 1-3 respektive. Däremot så förlorade man med stora siffror mot både Liverpool och Newcastle i första matchen för säsongen. Utöver det så krossade man Hibernian i ligacupen med totalt 8-0. Det har alltså blivit ruskigt många mål när Villa nu hittat fötterna, inte minst tack vare spelare som Matty Cash och Moussa Diaby.

Palace, å sin sida, har vunnit över Sheffield United och Wolves, och tog en respektabel poäng mot Brentford. Den enda förlusten kom mot Arsenal och det var minsann nätt och jämnt det. Man känns offensivt taggade och man har definitivt varit ett hot framåt tack vare spelare som Odsonne Édouard, som har nätat vid tre tillfällen.

Mitt speltips är att det blir över 2.5 mål i matchen.

Odds för speltipset

⚽️ #3: Fulham - Luton

⏰ Matchstart: Lördag 16 september klockan 16:00
🏙️ Plats: London, England
🏟️ Arena:
 Craven Cottage

Speltips och motivering från Bettingstugans spelexpert
Stefan Riderwall

Stefan Riderwall

Säsongen har inte börjat på bästa sätt för Marco Silvas Fulham. Efter premiärsegern borta mot Everton har formen dalat och resultaten med den. 0-3 mot Brentford, 2-2 mot Arsenal och 1-5 mot Manchester City har lett till stora frågetecken kring försvarsspelet och faktiskt även kring Silvas framtid, det succéartade fjolåret till trots.

Nu möter man dock en av de mest oväntade nykomlingarna någonsin i Luton Town, och inte finns det ett bättre lag att vända säsongen emot? Luton har fått en extremt tuff första tid i Premier League och inkasserat tre torsk på sina tre inledande med 2-9 i målskillnad.

Här tror jag på en öppen, kaotisk match med mycket misstag och två försvar som saknar självförtroende. Fulham bör till slut vara det bättre laget men defensiven oroar.

Över 2,5 mål spelas till 1,83.

Odds för speltipset

Helgens trippel vecka XX i sin helhet

Om du vill spela på Bettingstugans helg trippel hos Mr Green - klicka här - och få 100 kr gratis på kontot vid registrering av nytt konto.

 1. IFK Göteborg - Brommapojkarna
  Speltips: IFK Göteborg vinner @ 1.90
 2. Aston Villa - Crystal Palace
  Speltips: Över 2,5 mål @ 1.82
 3. Fulham - Luton
  Speltips: Över 2,5 mål @ 1.82

💰 *Totalt odds: 6.29

* Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.


Fem andra spelbolag Bettingstugan rekommenderar

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100 SEK gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 2020-12-22. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100 SEK gratisspel

 3. 100% upp till 2000 SEK

 4. 120 SEK gratisspel

 5. 1500 SEK gratisspel

  18+ | Gäller nya spelare. | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt. | Stodlinjen.se | Spelpaus.se. | LeoSafePlay.com | Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds.