• Hem
 • Nyheter
 • Hemmapremiär för Jon Dahl Tomasson - blir det seger direkt? Så lyder oddsen!
Jon Dahl Tomasson
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hemmapremiär för Jon Dahl Tomasson - blir det seger direkt? Så lyder oddsen!

Fotboll 24 mars 2024

FOTBOLL. Svenska Fotbollsförbundet har för första gången någonsin anställt en utländsk förbundskapten och här föll valet på danske Jon Dahl Tomasson. Första uppdraget på nya jobbet blev en tuff sådan då Portugal borta blev övermäktigt, men nu väntar hemmapremiär och då Albanien står som motståndare är blågult betrodda med favoritskapet, men frågan är om de levererar därefter?

Sportbonus:

100% upp till 500SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod

Hemmapremiär för nye förbundskaptenen - blir det också första segern?

Janne Andersson basade över det svenska herrlandslaget i fotboll i sju år och totalt blev det 94 landskamper med "Janne" vid rodret. 2018 förde han sitt landslag till en kvartsfinal i fotbolls-VM, men sedan dess har det inte gått riktigt enligt plan och nu är en efterträdare anställd och detta är ett historiskt sådant.

Första utländska förbundskaptenen för herrlandslaget - inleder han med seger i hemmapremiären

Att få fram en efterträdare till Janne Andersson var en lång och utdragen historia, men valet föll till slut på danske Jon Dahl Tomasson. Han har hunnit med en match med gänget och detta i fredags då Sverige föll tungt mot Portugal på bortaplan, 5-2.

Nu är det hemmapremiär som väntar och Sveriges motståndarlag denna gång är Albanien. Matchen spelas på Friends Arena i Solna, vilket innebär att Tomasson för första gången ska få se sitt Sverige spela på hemmaplan och vi har såklart spanat in oddsen inför matchen.

Ludwig Augustinsson och Jon Dahl Tomasson efter Portugal Sverige

Ludwig Augustinsson och Jon Dahl Tomasson efter Portugal - Sverige.

Odds & speltips inför Sverige - Albanien

Matchodds inför Sverige - Albanien

Odds på målmarknaden inför Sverige - Albanien

Odds på matchkombos inför Sverige - Albanien

Bettingstugans expert med speltips inför Sverige - Albanien
Johan Videll

Johan Videll

Sverige blev överkörda av Portugal och 5-2-förlusten kunde faktiskt varit något större. Robin Olsen gjorde några svettiga räddningar på slutet och när man nu ska möta Albanien i en historisk hemmamatch så hoppas jag verkligen på succé.

Framåt gjorde Sverige en del bra saker och med en så offensiv elva som Tomasson valde att ställa på banan i Guimarães senast lovar det gott inför framtiden. Jag hoppas att han gör det igen och att spelsugna svenskar tar tillfället i akt och bjuder hemmapubliken på en glimt om vad som komma skall av det här landslaget med Tomasson vid rodret!

Mitt speltips blir därför svensk seger och här tror jag att nollan hålls intakt.

Rygga JV's speltips inför Sverige - Albanien

Fem spelbolag med höga odds på fotboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 1000 SEK