• Hem
  • Nyheter
  • HockeyAllsvenskan är tillbaka - oddsgenomgång till alla matcher!
Bjorkloven gor entre pa isen innan semifinal fem i Hockeyallsvenskan mellan Bjorkloven och Djurgarden
Nyhet

Bild från Bildbyrån

HockeyAllsvenskan är tillbaka - oddsgenomgång till alla matcher!

HockeyAllsvenskan 14 november 2023

ISHOCKEY. Efter ett kortare uppehåll är det nu dags för HockeyAllsvenskan att starta upp igen. Onsdagskvällen har sex matcher att erbjuda, det är alltså snudd på full omgång och i den här nyheten presenterar vi odds till samtliga matcher inför nedsläpp runt om i hockey-Sverige!

Betta på HockeyAllsvenskan

Bethard


Haltande tabell - men omgång 15 väntar!

HockeyAllsvenskan har haft ett kortare uppehåll under den senaste veckan kan man säga, men nu är det dags för spel igen och under onsdagen startar serien upp igen. 

Det är sex matcher som ska spelas och detta i omgång 15 av HockeyAllsvenskan 2023/2024 och en som sticker ut lite extra är den i Winpos Arena där IF Björklöven ska möta Djurgårdens IF. 

Två tippade topplag inför pågående säsong, men där bara ett av lagen levt upp till förväntningarna och det är hemmalaget Björklöven.

Tuffare för Djurgården som inför bortamatchen i Umeå är nere på en 12'e plats, vilket innebär att de i allra högsta grad slåss i bottenstriden då de just i detta nu bara är en poäng från playout-plats till Hockey Ettan.

Odds & spelschema inför onsdagens matcher

Brynäs IF - Tingsryds AIF

IF Björklöven - Djurgårdens IF

Östersunds IK - Nybro Vikings IF

BIK Karlskoga - Mora IK

Södertälje SK - Västerviks IK

Västerås IK - Kalmar HC

Vidells onsdagsdubbel i HockeyAllsvenskan
Johan Videll

Johan Videll

- Jag vill passa på att slänga ut en onsdagsdubbel till dessa matcher och detta på två poängstarka lirare i den här serien.

Första valet är Nicolai Meyer i Björklöven. Djurgården har inte det bästa självförtroendet och deras defensiv är inte allt för het, då tror jag att en lirare som Meyeer absolut kan producera.

Val nummer två är Daniel Ljunggren i Mora. MIK gästar BIK Karlskoga och här tror jag spontat på målfest. Ljunggren är en klasspelare och har han och hans Mora en bra dag, då blir det åka av här!

Vidells onsdagsdubbel

  • Nicolai Meyer + Daniel Ljunggren över 0,5 poäng vardera

    2.61

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: 1.90 Bonuskod: Ingen kod