• Hem
  • Nyheter
  • Hockeykväll i HockeyAllsvenskan med full omgång & speltips till 34,68 X pengarna!
BIF gor entre i Monitor ERP Arena
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hockeykväll i HockeyAllsvenskan med full omgång & speltips till 34,68 X pengarna!

HockeyAllsvenskan 18 oktober 2023

ISHOCKEY. Det är hockeykväll som gäller under onsdagen då HockeyAllsvenskan bjuder upp till dans med full omgång. Sju matcher ska följas och i här ger vi er en sjuling kvällen till ära med et total odds på 34,68 x pengarna.

Betta på HockeyAllsvenskan hos Bethard 👊

Bethard

100% upp till 500 SEK

Det här spelbolaget erbjuder kontinuerligt höga odds och har ett brett utbud på spelalternativ. Testa Bethard idag och hämta ny bonus som inriktar sig mot nya spelare!


🏒 Flippar & floppar i HockeyAllsvenskan hittills

HockeyAllsvenskan är igång och tabellen börjar sakta men säkert att sätta sig. Vissa lag är uppe på åtta matcher, medan några står på sju, men den spelomgång som gäller ikväll är matcherna från just omgång åtta, så efter onsdagskvällens omgång är samtliga lag uppe på åtta matcher (eller mer) och då börjar vi få en tabell man kan prata om.

Innan vi kastar oss över matcherna för dagen så ska vi snabbt lista vilka lag som överraskat oss hittills under säsongen, men också vilka som inte varit lika övertygande. Vi börjar med det roliga och sparar "det tråkiga" till sist.

"Lagen som överraskat"
  1. Nybro Vikings IF
    - Nybro klev in i den här säsongen som nykomlingar i HockeyAllsvenskan och hade ingen som helst press på sig att prestera. Laget från Småland är just nu hetaste laget i hela landskapet då de tar HockeyAllsvenskan med storm! Sex segrar på åtta matcher räcker för serieledning i en som sagt något haltande tabell, men det Nybro Vikings levererat hittills är klass och såklart imponerande att se!

  2. Östersunds IK
    - Östersund är, förvisso fortfarande i ett tidigt skede på säsongen, ett topp 6-lag i HockeyAllsvenskan. Just nu är de med sina tolv poäng efter åtta matcher tabellsexa och det innebär att den här klubben slåss om en plats som gör att de spelar kvartsfinal så småningom. Nu är säsongen ung, mycket kommer att hända, men fyra segrar och lika många förluster på Östersund inledningsvis är något som sticker ut lite.
  3. Brynäs IF
    - Att placera Brynäs på listan över lagen som överraskat känns fel, men Brynäs har varit så där ruggigt stabila som man förutspådde inför säsongen. Laget som i fjol trillade ur SHL siktar på att snabbt ta sig upp igen och om de fortsätter på den inslagna vägen så kommer BIF bli svårtoppade. De är som sagt ett tipppat topplag så det här är ingen överraskning i sig, men att de är så stabila som de varit hittills, det är ändå något man bör hylla för det är inte lätt att ställa om från SHL till HockeyAllsvenskan och "bara leverera"...
    DIF o SSK tar bada plats pa flopp listan just nu

    DIF & SSK tar båda plats på "flopp-listan" just nu.

    "Lagen som floppat"
    1. BIK Karlskoga
      - Karlskoga var inför den förra omgången fortfarande poänglösa i årets upplaga av HockeyAllsvenskan. BIK hade alltså inlett säsongen med sex raka förlustmatcher och det är såklart en flopp som heter duga. Värmlänningarna har ambitioner om att slåss på den övre halvan i den här serien och ska det inte bära utför behöver en scenförändring ske och det snart för det går fort i hockey!
    2. Djurgårdens IF
      - Att inte placera Djurgården på den här listan vore ju nästintill tjänstefel. DIF har samlat på sig tio poäng i serielunken hittills och är redan nu åtta pinnar bakom succénykomlingen Nybro. Nu har stockholmarna förvisso en hängmatch där, men förluster med 2-0 & 4-0 hemma mot Västerås respektive Mora är inte toppklass - och däremellan hann de även falla i Östersund med 4-1. Nej, Djurgården Hockey har mer att bevisa för att lämna den här listan.
    3. Södertälje SK
      - Sist ut på "flopp-listan" har vi Södertälje SK. Detta SSK... de blandar och ger, snällt sagt. En kväll så slog de Nybro hemma och det med stabila 5-0. Innan den matchen hade de haft en annan nykomling på besök och det Kalmar HC som tog två poäng då och backar vi lite längre ändå så föll SSK även mot Almtuna borta (4-1). Nu senast hade de bra läge mot DIF på Hovet, men 3-1-ledning tappades till förlust med 4-3 och ja, SSK de fortsätter blanda och ge, men för att vara ett lag med ambitioner om topplacering är det inte bra nog just nu.

    🏒 Hockeykväll med full omgång i HockeyAllsvenskan

    Nu ägnar vi oss åt vad som komma skall och det är alltså en fullspäckad hockeykväll då det bjuds på full omgång från charmiga HockeyAllsvenskan. Säsongen är som vi varit inne på i ett tidigt läge och mycket kan hända, men framförallt så kommer det hända mycket. 

    Nybro som just nu toppar tabellen står på 18 pinnar med åtta matcher spelade - det är något som sticker ut och det har vi varit inne på. Utöver det så är det också lite anmärkningsvärt att Kalmar HC som inför säsongen var utdöma och nederlagstippade av många bara gått förlorande ur tre av sju framträdanden hittills. Kalmar möter idag ett formstarkt Mora IK i Mora och för den andra nykomlingen, succélaget Nybro, så väntar en tuff utmaning i Umeå då de har bortamatch mot Björklöven.  

    Sju matcher är vad vi har att se fram emot och hur spelschemat ser ut den här kvällen ska vi gå igen nu!

    Brynas Djurgarden

    Dagens toppmatch hittas i Gävle där Brynäs gästas av Djurgården.

    IF Björklöven - Nybro Vikings IF

    Brynäs IF - Djurgårdens IF

    Östersunds IK - Almtuna IS

    Västerås IK - Västerviks IK

    Södertälje SK - Tingsryds AIF

    AIK - BIK Karlskoga

    Mora IK - Kalmar HC

    Notera att oddsen som anges i nyheten är de odds som gäller när texten skrivs och att dessa odds kan gå både uppåt och nedåt efter att texten har publicerats på Bettingstugan.se.

    Sjuling till total oddset 34.68 💰
    Johan Videll

    Johan Videll

    - Denna hockeykväll ska bli intressant att få följa. Jag är ett riktigt hockeyfan och jag är svag för de svenska serierna där jag tycker att både SHL, men även HockeyAllsvenskan står för trevlig underhållning och intressanta matcher. Nu ska jag ge mig på att förutse hur poängen fördelas och då vi den här kvällen försöker pricka in vinnarna i matcherna så ska vi ha flytet med oss när det kommer till ev. övertid och kanske till och med straffläggning. Hur som haver, vi är i ett tidigt skede på säsongen - allt kan hända! Men jag har en magkänsla och den delar jag med mig av här.


    Bethard Odds HA Onsdag

    Total oddset för den här kupongen är 34,68 x pengarna - ryggar du? Klicka på bilden för att komma till Bethard och lägga din egen rad på HockeyAllsvenskan.

    Sportbonus:

    100% upp till 500 SEK

    Omsättningskrav: 15x bonussumma Lägsta odds: 1.90 Bonuskod: Ingen kod