• Hem
  • Nyheter
  • Hockeykväll: Poängtrippel med ny oddsbonus till 5.85 x pengarna + Bonus till alla!
Joel Persson Vaxjo Lakers
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hockeykväll: Poängtrippel med ny oddsbonus till 5.85 x pengarna + Bonus till alla!

SHL 28 november 2023

ISHOCKEY. Det är hockeyfokus som gäller denna tisdag och detta med oddsfokus från LeoVegas som släpper en ny licens på svenska spelmarknaden, vilket innebär att det är fritt fram att hämta en ny bonus! Vi synar utbudet på poängspelare från det svenska finrummet i SHL och hittar en trippel bestående av poängstarka lirare som ger 5.85 x pengarna!

Betta på SHL hos LeoVegas

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Ny odds- & casinobonus gäller för svenska kunder hos LeoVegas från och med idag!

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


OBS

Detta är en helt ny bonus på LeoVegas som gäller precis ALLA spelare, nya som gamla! Otroligt fint!

🏒 Speltips SHL: Tre poängkungar till 5.85 x pengarna
Johan Videll

Johan Videll

Vi har en hockeytisdag att se fram emot denna tisdag och som grädde på moset har vi också en ny bonus att sätta tänderna i hos spelbolaget LeoVegas. Alla befintliga konton för tidigare kunder hos spelbolaget har upphört då de genomför en nylansering, vilket innebär att alla svenska kunder har möjlighet att skapa ett konto från och med idag och aktivera den nya bonusen!

Jag ser fram emot vad kvällen har att erbjuda och blickar givetvis mot SHL där jag ser fram emot flertalet matcher, men i den här trippeln är det tre poängkungar i fokus som jag hoppas och tror kan göra minst en pinne vardera i sina respektive matcher.

Så här ser kvällens kupong ut:

  1. Linköping HC - Frölunda HC (Broc Little över 0,5 poäng @ 1.70)
  2. Skellefteå AIK - Färjestads BK (Oscar Lindberg över 0,5 poäng @ 1.72)
  3. Modo Hockey - Växjö Lakers (Joel Persson över 0,5 poäng @ 2.00)

Totalt odds: 5.85 x pengarna.

____________________________________

Broc Little, Linköpings HC

Det här är en riktig publikfavorit i Linköping. Broc gör sin nionde säsong i Östergötland och har hittills ett poängutfall på 16 pinnar och det är fördelat på lika många mål som assists. Alla som följer den svenska hockeyn känner såklart till den här artisten och att han och hans LHC gör en bra match mot Frölunda på hemmais är något jag ser framför mig i min spåkula, därför väljer jag att ta med Broc Little som poängproducerande spelare ikväll!

Oscar Lindberg, Skellefteå AIK

Oscar Lindberg flyttade hem till Skellefteå igen inför pågående säsong och detta efter att ha varit verksam i NHL, KHL (Ryssland) och National League (Schweiz) sedan han lämnade SAIK 2012/13. När han lämnade gjorde han 54 poäng på 68 matcher, så där hade han en riktigt bra säsong! Även nu, nästan tio år senare är poängsnittet fortfarande högt då han hittills i hemkomsten löst 17 poäng (5+12) på 20 matcher i SAIK-tröjan. Lindberg och hans lag är på väg uppåt, så här får FBK se upp.

Joel Persson, Växjö Lakers

Växjö Lakers är nästintill alltid nu för tiden ett tippat topplag i SHL och här gästar de nykomlingen Modo i Örnsköldsvik. Lakers åker hit som knappa favoriter och efter den stabila 6-1-segern hemma mot HV senast så bör chanserna vara relativt bra även här. Modo har gjort en riktigt bra inledning, men gästerna från Småland är inte "att leka med"... Joel Persson, där har ni en sann artist. Backen har fixat minst en poäng per spelad match nu i sju matcher i följd och totalt har han noterats för tre mål och 13 assists. Två gånger pengarna på att hans poängform håller i sig är en fin avslutning på trippeln!

HOCKEYTRIPPEL

  • B. Little + O. Lindberg + J. Persson över 0,5 poäng

    5.85

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod