• Hem
  • Nyheter
  • Hockeyonsdag: Vilka vinner slaget om Stockholm?
BB221102 JW004
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hockeyonsdag: Vilka vinner slaget om Stockholm?

HockeyAllsvenskan 26 december 2023

ISHOCKEY. Djurgården och AIK ska göra upp på Globen i ett glödhett Stockholmsderby. De båda 08-klubbarna går som tåget i HockeyAllsvenskan och oddsen inför nedsläpp är jämna så frågan vi skickar ut inför nedsläpp är vilket lag som vinner slaget om Stockholm?

Betta på HockeyAllsvenskan

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Bara två poäng skiljer lagen åt

AIK kliver in i detta huvudstadsderby som tabelltrea i Hockeyallsvenskan med 27 omgångar spelade för deras del och då noteras de för en poängskörd på totalt 49 poäng. 

Målskillnaden för hemmalaget är 91-76 hittills och formen, den är glödhet! AIK har fem raka segrar i serien, vilket gör att de seglat uppåt i tabellen och inför nedsläpp har de två poäng till godo på Djurgården som jagar från sin femteplats. 

DIF står på 80-71 i målskillnad och efter en minst sagt medioker start på säsongen har laget lyft sig rejält efter tränarbytet där Michael Holmqvist ersatte sparkade Johan Garpenlöv. 

Djurgården har en plump i protokollet på deras fem senaste matcher och den kom något otippat då de gästade talljumbom Västervik. Nu väntar derby, ett glödhett sådant och det är som vi poängterat tre värdefulla poäng på spel här.

Matchodds inför derbyt AIK - Djurgården

Speltips inför AIK - Djurgården
Johan Videll

Johan Videll

- Senaste derbyt tog Djurgården hem och då som hemmalag med 3-1 som slutresultat. Nu har AIK ryckt upp sig, de har självförtroende efter fem raka segrar och de har en offensiv som inte gör bort sig. Djurgården har tappat sina SHL-lån, så visst, något försämrat Djurgården på pappret, men båda lagen har fått blodad tand och båda lagen kommer gå för seger här, därför tror jag att vi kan få se en målrik tillställning på Globen under onsdagskvällen.

Speltips från Bettingstugans spelexpert inför AIK - Djurgården

Matchodds inför övriga matcher från Hockeyallsvenskan

Brynäs IF - Östersunds IK

Kalmar HC - Västerås IK

Mora IK - IF Björklöven

Nybro Vikings IF - Västerviks IK

Södertälje SK - BIK Karlskoga

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod