• Hem
  • Nyheter
  • Hockeytisdag med SHL: Redaktionens trippel till 6.85 x pengarna!
Frolunda mot Orebro SHL
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hockeytisdag med SHL: Redaktionens trippel till 6.85 x pengarna!

SHL 22 januari 2024

ISHOCKEY. Tisdagskvällar vid den här tiden på året innebär hockey och den här tisdagen är inget undantag. SHL har matchdag och även om det bara är tre matcher på spelschemat så går det att bygga kuponger att följa och vi har satt ihop en hockeytrippel till total oddset 6,85 x pengarna som ska jobbas in!

Betta på SHL 2023/24

Expekt

Upp till 1500 SEK gratisspel

Hämta 1500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Hockeytrippel till 6.85 x pengarna

Som sagt, tisdagar och SHL går hand i hand och den här tisdagskvällen är det tre matcher som ska avverkas. På Bettingstugan.se har vi en vass uppsättning av tipsters som följer finrummet i svensk hockey och dagen till ära har redaktionen plockat ut en trippel som vi ser fram emot att få följa. 

Tisdagens spelschema i SHL

  • Färjestads BK - Timrå IK 
  • Luleå HF - Växjö Lakers
  • Örebro HK - Frölunda HC
Redaktionens trippel
Redaktionen

Redaktionen

  1. Växjö Lakers vinnare ink. övertid/straffar @ 1.91
    Motivering: Växjö är just nu seriens bästa lag, även om de åker till Luleå för en tuff uppgift mot ett hemmalag som presterat bra hockey så är ändå Växjö väldigt solida. Det är sällsynt att Växjö tappar poäng och med den stabilitet som visas upp för tillfället så är 1.91 på bortaseger i Norrbotten denna tisdagskväll ett saftigt odds.


  2. Färjestads BK - Timrå IK över 4,5 mål @ 1.54
    Motivering: Färjestad har haft lite svårt på sistone och då syftar vi på att de förlorat två av deras fem senaste SHL-matcher. 1-5-förlust hemma mot Lakers och även en 0-3-smäll hemma mot Skellefteå AIK, men därefter en 3-0-seger mot Rögle. Har FBK vaknat igen? Vi tror det! Timrå är inte ofarliga, men FBK i Karlstad är tufft - och sällan målfattigt!

  3. Frölunda HC vinnare ord. speltid @ 2.33
    Motivering: Örebro är väldigt nedåtgående i SHL och har gjort ett desperat försök i att få laget att lyfta genom att frigöra Johan Hedberg från tränarjobbet för att ta in tidigare succétränaren i Niklas Eriksson, men någon effekt har det inte gett ännu. Frölunda däremot är i bra form och då de stannar till här efter 3-1-vinsten i Skellefteå senast kan det mycket väl bli en ny trepoängare för göteborgarna på vägen hem!
Bli ny kund och hämta bonus hos Nya Expekt

Som ny spelare hons Expekt kan du hämta bonus som går att använda på SHL under säsongen. Allt du behöver göra är att följa stegen nedanför!

  1. Klicka på Gå till Expekt
  2. Starta ett nytt konto och sätt in minst 100 SEK
  3. Placera ett spel på SHL till minst 1.80 i odds.
  4. Klart! Du får nu lika mycket i ett gratisspel från Expekt!

Spana in aktuella odds & komplett spelutbud på SHL hos Expekt här!

Farjestads malvakt Victor Brattstrom

Färjestads målvakt Victor Brattström höll nollan senast när FBK slog Rögle hemma med 3-0. Målrikare match att vänta mot Timrå?

Rygga Bettingstugnas SHL-trippel

  • Växjö Lakers (moneyline) + FBK-TIK över 4,5 mål + Frölunda (ord. speltid)

    6.85

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: