• Hem
  • Nyheter
  • Hockeytorsdag med SHL: Ny sjuling till total oddset 45,13
Robert Rosen i Vaxjo jublar
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hockeytorsdag med SHL: Ny sjuling till total oddset 45,13

SHL 19 oktober 2023

TORSADAG: Det är hockeytorsdag som gäller ikväll och detta med SHL i fokus. Sju matcher ska rivas av, det innebär full omgång och då kör vi ut en ny sjuling där total oddset idag landar på 45,13 x pengarna!

Betta på SHL hos LeoVegas

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Bettingsidan lanserade sin sportsbook 2016 och är idag ansedda som ett av dom främsta spelbolagen för svenska spelare. Testa LeoVegas idag, du kommer inte bli besviken!

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Hockeytorsdag med SHL-fokus

Spelschema, analys & speltips
Johan Videll

Johan Videll

🏒 Leksands IF - IK Oskarshamn

Analys: Leksand med två raka förluster blir favoriter hemma mot IK Oskarshamn som inlett säsongen svagt. IKO har spelat in fem poäng på tio matcher och har en total målskillnad på 18-37. En trepoängare är utdelningen hittills och även om den kom i tuffaste möjliga bortamatchen mot Färjestad i Karlstad så känns det som att LIF är en favorit värd att lita på. Jag väljer dock att gå för målfest då det är två lag som kommer gå för full pott i den här matchen och historiskt sett har lagen tagit som tradition att bjuda på målrika matcher!

Speltips: Över 5,5 mål (ordinarie speltid) @ 2.10

🏒 Linköpings HC - Frölunda HC

Analys: Linköping är tabellnia inför hemmamötet med Frölunda och hittills har östgötarna levererat 14 poäng i SHL 2023/24 och detta med elva matcher spelade. Göteborgarna åker till Östergötland som tabellsexa och har inför nedsläpp i Saab Arena tre poäng mer än hemmalaget. Det är alltså tre mycket värdefulla poäng på spel här där både hemma- och bortalag siktar uppåt i tabellen, men magkänslan hos undertecknad är att det är fördel bortalaget ändå då de besitter en vassare offensiv än vad LHC har, men överspel från målmarkanden känns spontant som rätt väg att gå!

Speltips: Över 4,5 mål (ordinarie speltid) @ 1.57

🏒 Luleå HF - Färjestads BK

Analys: Toppmöte i Norrbotten där tabelltrean Luleå gästas av serieledande Färjestad, med det konstaterat en riktigt intressant match! Luleå har elva poäng inspelade på de fem senaste matcherna och är med det även tabelltrea i den så kallade "formtabellen". I samma tabell (sett över de fem senaste matcherna) är Färjestad också bäst i klassen och där har de tagit en pinne mer än hemmalaget. Både Luleå och Färjestad är stabila bakåt och den som tror på målfest här får nog tänka om!

Speltips: Under 5,5 mål (ordinarie speltid) @ 1.40

🏒 Malmö Redhawks - Timrå IK

Analys: Malmö Redhawks har stått för en piggare säsongsinledning än förutspått och ser man till de fem senaste matcherna så har skåningarna tagit poäng i fyra av matcherna, men samtidigt bara vunnit två av dem. Senast seger borta mot IK Oskarshamn med 4-1 och innan det knapp seger hemma mot Leksand med 3-2. Timrå slog också Leksand senast och mot Redhawks gör de i regel bra ifrån sig då de vunnit fem av de sex senaste totalt sett. Tvåan lockar i Skåne för min del och detta till helt klart intressant odds också!

Speltips: Timrå IK (Moneyline) @ 1.93

🏒 Rögle BK - Skellefteå AIK

Analys:Rögle har varit något av en besvikelse under säsongsinledningen och står i skrivandets stund på 13 poäng med tio matcher spelade. Det gör att laget från Ängelholm är tabellelva och upp till kvartsfinalplats är det just i detta nu fyra poäng. Skellefteå AIK är efter en lite svagare säsongsinledning uppe på en andraplats och detta efter att ha gått starkt på slutet. Inför nedsläpp här har SAIK en bra trend på fyra raka vinstmatcher och att de är starka nog för dagen att fixa (som minst) en pinne igen är ett spelalternativ jag fastnar för.

Speltips: Skellefteå AIK eller oavgjort(ordinarie speltid)

🏒 Växjö Lakers - Modo Hockey

Analys: Växjö blir favoriter när de på hemmais tar emot Modo. Rätt eller fel? Det återstår att se, men visst är Växjö Lakers det bättre laget i den här matchen! Modo har förvisso öppnat säsongen piggt och är hör och häpna uppe på en fjärdeplats i tabellen. Det är snudd på succé då Modo trots allt är nykomlingar, men här väntar en riktigt tuff bortamatch och när vi får över 1.80 gånger pengen på att det bästa laget segrar på sin hemmais, då kan jag inte låta bli att inte nypa ettan här.

Speltips: Växjö Lakers vinner matchen (ordinarie speltid) @ 1.83

🏒 Örebro HK - HV 71

Analys: I Behrn Arena är det utan tvekan fördel hemmalaget när HV 71 agerar bortalag i Örebro. Gästerna för kvällen kommer från en smått galen match i Göteborg där de efter första perioden hade en 4-0-ledning mot Frölunda i Scandinavium, men inför andra perioden bytte Frölunda in Frederik Dichow Nissen mellan stolparna på Lars Johanssons bekostnad och därefter gjorde hemmalaget sex(!) raka mål och alltså vände på steken och vann med 6-4. HV... hur ska de studsa tillbaka efter detta i en ny tuff bortamatch? Förmodligen inte så bra, tror jag!

Speltips: Örebro HK vinner matchen (ordinarie speltid) @ 1.73

Rygga kupongen hos LeoVegas

SHL - Snabbfakta

Redaktionen

Redaktionen

  • Regerande mästare: Växjö Lakers
  • Flest SHL-titlar: Färjestad BK (10)
  • Antal vinnare av SHL: 13
  • Antal lag i SHL: 14
  • Flest grundseriepoäng under en säsong: Färjestad BK 2001/02 (118 poäng)
  • Flest grundseriemål: Lars-Gunnar Pettersson (270)
  • Flest grundserie-assist: Bud Holloway (51)
  • Flest grundserie-poäng: Fredrik Bremberg (581)
  • Flest utvisningsminuter: Andreas Jämtin (1433)

Fem spelbolag med höga odds på ishockey

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  3. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. 100% upp till 500 SEK

  5. 100 SEK gratisspel