• Hem
  • Nyheter
  • Hockeytorsdag: SHL-fräckis till över 52 x pengarna
Greco i LHC malskytt senast
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hockeytorsdag: SHL-fräckis till över 52 x pengarna

SHL 22 november 2023

ISHOCKEY. Torsdagskvällen har SHL-hockey att erbjuda och det väntas full omgång. Sju matcher är alltså vad vi har att se fram emot och vi törs lova att det kommer bjudas på underhållning, mål och dramatik runt om i arenorna. Här följer matchodds samt en "SHL-fräckis" från "JV" att följa med spänning!

Betta på SHL

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Färjestads BK - Malmö Redhawks (ink. förlängning & straffar)

Örebro HK - MoDo Hockey (ink. förlängning & straffar)

Frölunda HC - Växjö Lakers (ink. förlängning & straffar)

HV 71 - Timrå IK (ink. förlängning & straffar)

Rögle BK - Linköpings HC (ink. förlängning & straffar)

Skellefteå AIK - IK Oskarshamn (ink. förlängning & straffar)

Leksands IF - Luleå HF (ink. förlängning & straffar)

SHL-fräckis torsdag 23/11
Johan Videll

Johan Videll

Leksands IF - Luleå HF
Målskytt:
Linus Omark @ 4.10

- Omark har målat i tre raka matcher för Luleå och med tanke på gästernas fina svit där de vunnit två raka (4-2 hemma mot Frölunda & 5-2 borta mot Timrå) tycker jag att de ska ses med bra chans här också. Leksand släppte in fem mål mot Jönköping borta och ja, frågan är hur de studsar tillbaka i denna tuffa hemmamatch?

Örebro HK - MoDo Hockey
Målskytt:
Emil Larsson @ 3.00

- Örebro har ingen vidare dagsform då de förlorat tre raka SHL-matcher, men när Modo Hockey väntar på hemmais är Örebro revanschsugna av flera anledningar. Dels för den mediokra formen, men också för att de föll i Örnsköldsvik mot detta lag senast lagen möttes och då med 3-1. Jag tror på Örebro här och att Emil Larsson bättrar på målskörden känns bra.

Rögle BK - Linköpings HC
Målskytt:
Anthony Greco @ 4.25

- Linköping åker till Ängelholm för att möta ett pressat hemmalag och Rögle, de slåss i botten av tabellen just nu. Bättre läge har LHC som är uppe på en fjärdeplats, vilket är anmärkningsvärt! Östgötarna är spetsat till truppen genom att plocka in 30-årige Anthony Greco som i fjol levererade 17 mål i Frölunda. Första LHC-målet gjorde han senast och det mot Växjö Lakers, här kan Greco kliva fram igen.

SHL-trippel: Målskyttar

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod