Speltips med hoga odds till fotbolls vm 2022
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Högoddsare till Fotbolls-VM 2022

Fotbolls VM 2022 17 november 2022

Fotbolls-VM 2022 är här och till mästerskapet finns en hel del spännande odds. Framförallt om man gillar höga odds då VM kan bjuda på en del fina högoddsare från spelbolagen. Vi har låtit våra experter Anders Limpar och Jonas Weimer ta fram de bästa högoddsarna till Fotbolls-VM 2022.

Högoddsare till Fotbolls-VM

Ett odds är som ni alla vet spelbolagens sätt att visa hur sannolikt ett spel är att gå in. Och storleken på ett odds är viktigt när du bettar eftersom det avgör hur stor vinst du får. Sånt där kan ni redan. Alltså att träffa åtta spel på 1.10 i rad ger ändå förlust om du missar ditt nionde spel. Däremot behöver du bara sätta ett spel av tio om du rör dig på höga odds. Det är förstås en fråga om tycke och smak men enligt oss på Bettingstugan finns det inget skönare än att sätta ett riktigt högt odds.

Spana in de bästa speltipsen till höga odds under Fotbolls-VM!

Vi har låtit Jonas Weimer och Anders Limpar välja ut sina favoriter bland alla höga odds som finns under Fotbolls-VM 2022. Ni hittar dem här!

Anders Limpars fyra favoriter med höga odds som kan gå in till Fotbolls-VM 2022

Anders kommenterar sina fyra höga odds till Fotbolls-VM
Anders Limpar

Anders Limpar

Det är egentligen inga konstigheter. Jag tror på Argentina i det här mästerskapet. Jag följer dem slaviskt och känslan är att de kommer gå riktigt långt. Jag unnar verkligen Messi ett guld och vinner Argentina guld kommer han krönas hemma i Argentina. Och framförallt så har de troligtvis vunnit för att han burit fram laget. Jag tror helt enkelt att vinner Argentina VM guld (vilket inte alls är osannolikt) så kommer Messi ha gjort ett grymt VM med många mål. Frisparkar, straffar, spelmål, långskott. Ja allt behärskar han!

Angel Di Maria är en spelare som gör alla bättre runt omkring sig. I detta lag där det vimlar av offensiv kraft brukar det vara han som bollen gå ute till ute till höger och sen utmanar han eller släpper till Messi eller Martinez. Och då vet vi att det smäller. Ett målglatt Argentina där Di Maria får vara assisterande tror jag mycket på.

Benzema är min favorit dock till skytteligan och jag ”säkrar upp” med honom till 14 ggr pengarna. I ett offensivt Frankrike som kommer gå långt är det han som är spets. Har sett rysligt bra ut 2022.

Weimers fyra favoriter med höga odds som kan gå in till Fotbolls-VM 2022

Jonas kommenterar sina fyra höga odds till Fotbolls-VM
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Vinner Brasilien planenligt sin grupp samtidigt som Frankrike vinner sin hamnar de på olika sidor. Jag håller dessa två lag som de bästa till detta mästerskap och jag tycker det ser ganska gynnsamt ut i lottningen för Frankrike. Går vi efter vad jag tror så kommer Frankrike ställas mot Polen i åttondelsfinal. Svåraste lagen man kan möta i en kvart och semi kan bli England och Uruguay eller Portugal. Enkelt som sagt! Frankrike har en gräddfil om man vinner sin grupp och de andra lagen gör vad de ska. Brasilien behöver jag inte kommentera. Det här är finallag vi får 11 gånger pengarna på hos Kambi så jag tycker vi ser spelvärde.

Costa Rica drog nitlotten att ställas mot Spanien, Tyskland och Japan. Spanien kommer nolla dem. Tyskland kommer nolla dem. Kan de hänga en mot Japan? Absolut. Gör de det i fyra av fem matcher? Abolut inte. Spelvärde även om spelet kan vara kört efter 5 min visserligen!

Aj aj aj Kamerun. Här ställs man mot Brasilien, Serbien och Schweiz. Brasilien kommer ösa in mål i VM. Serbien har ett av de bästa offensiven man fått fram. Schweiz i öppningsmatchen är en match som båda måste vinna om man ska ha en chans i VM, därför tror jag på offensivt spel redan i den matchen. Kameruns styrkor ser jag mest i offensiven medan man är svagare defensivt. Det kommer bli tufft för lejonen i VM!

Almoez Ali slår straffarna i sitt klubblag och är målfarlig. Han har öst in mål i Al Duhail och i Qatar gjorde han sex mål på 8 matcher i kvalet till VM (där de dock bara träningsspelade). Jag har en bra känsla där.

Bubblare bland högoddsare

Weimer kommenterar bubblare bland höga odds till Fotbolls-VM
Jonas Weimer

Jonas Weimer

England åker alltid ut på straffar. Det är sedan gammalt. Jag hörde en 85 årig gubbe som spelat på det sedan 1958. Han är miljonär idag. Det skulle i alla fall kunna vara en sann historia.

Brasilien har spelarna för att göra mycket mål och de har motståndet som gör att de kommer göra mycket mål. Serbien är bra offensivt men defensivt tror jag man kommer läcka en del. Kamerun likaså och Schweiz - nja det är en lagmaskin men tror den där maskinen behöver service innan man möter Brasilien.

Spanien kommer köra på mycket bollinnehav och inte släppa till mycket chanser eller mål. Simon är dessutom grym. Jag tror vi kommer få se Spanien gå långt. Räcker det till guldhandsken? Kanske om man kan vinna straffläggningen i semin denna gång!

Bästa bonusar till Fotbolls-VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 1000 SEK

 6. 100% upp till 500 SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

 7. 100 SEK gratisspel

 8. 120 SEK gratisspel

 9. 100% upp till 1000 SEK

  18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

 10. 100% upp till 1000 SEK