• Hem
  • Nyheter
  • Allt du behöver veta inför Premier League-starten
Klopp Liverpool
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Allt du behöver veta inför Premier League-starten

Premier League 2 augusti 2018

Ligastarten av Premier League närmar sig och förväntningarna inför säsongen är stora. Ska Manchester City återigen dominera eller kan någon av dom andra storlagen utmana? Vi ger dig allt du behöver veta inför Premier League-säsongen 2018/2019

Allt du behöver veta inför ligastarten av Premier League 2018/2019

Premier League 2018/2019
  • När börjar Premier League 2018/2019?

Omgång 1 av Premier League startar på fredag 10:e augusti då Manchester United gästas av Leicester City. På lördag spelas sex matcher och på söndag avslutas omgång 1 med tre matcher.

  • Var sänds Premier League?

Premier League kommer att återigen sändas på Viasat Sport. Viasat har haft rättigheterna till Premier League dom senaste säsongerna och gjort ett gediget jobb.

  • När stänger övergångsfönstret i England?

Övergångsfönstret stänger 9:e augusti i England. Det innebär att klubbarna i Premier League inte längre får värva spelare.

  • Vilka lag blev förra säsongen nedflyttade?

Swansea City, Stoke City och West Brom Albion blev nedflyttade till Championship. Southampton kom på en 17:e plats och klarade sig därmed från nedflyttning med minsta marginal.

  • Vilka lag blev förra säsongen uppflyttade?

Wolverhampton, Fulham och Cardiff City var dom tre lagen som lyckades bli uppflyttade från Championship. Wolverhampton och Cardiff City knep direktplatserna medan Fulham kvalificerade sig för Premier League via Playoff.

Kampanjer till Premier League

Tippa vinnare av Premier League & få 20kr för varje tvåmålsseger!

Premier League 2 augusti 2018

Betfair erbjuder ett intressant erbjudande i samband med ligastarten av Premier League. Tippa vilket lag som vinner Premier League 2018/19 och få 20 kronor varje gång "ditt" lag ... Läs mer

Unibet boostar oddset på sex PL-matcher!

Premier League 6 augusti 2018

På fredag startar Premier League 2018/2019 och detta firar Unibet med att boosta oddset på favoriterna i omgång 1. Skapa nytt konto och få 10 gånger pengarna på Man United, ... Läs mer

Spela på Man Utd till 8x pengarna - Utan omsättningskrav!

Premier League 9 augusti 2018

På fredag spelas det äntligen Premier League igen och detta firar LeoVegas med att erbjuda ett förhöjt odds till alla nya kunder. Spela att Manchester United vinner premiären på ... Läs mer

Förhöjt odds på Man United!

Premier League 8 augusti 2018

På fredag sparkar Premier League-säsongen igång och först ut är Manchester United och Leicester. I samband med matchen har Betfair valt att boosta oddset på favoriterna Man Utd. ... Läs mer

Vinn Mr Greens PL-jackpott!

Premier League 4 augusti 2018

På fredag drar Premier League-säsongen igång och det firar Mr Green med att ge sina kunder chansen att vinna 50 miljoner kronor. Placera ett 250kr kombospel på Premier League för ... Läs mer

8x pengarna på att Chelsea vinner premiären!

Premier League 8 augusti 2018

Skapa konto hos Betfair och få ett förhöjt odds på att Chelsea vinner sin premiär mot Huddersfield. Som ny kund hos Betfair får du åtta gånger pengarna på Chelsea. Vinsten betalas ... Läs mer

Boosta oddset på Arsenal - Man City

Premier League 8 augusti 2018

Nu är det äntligen dags för Premier League igen och redan i omgång 1 bjuds vi fotbollsälskare på en stormatch. Londonklubben Arsenal gästas av dom regerande mästarna Man City och ... Läs mer

Nyheter

Pl Winners

Vilka vinner Premier League 2018/19?

Premier League 30 juli 2018

Vilka vinner Premier League 2018/19 och vem blir säsongens skyttekung? Vi ger dig odds och förutsättningar inför den kommande PL-säsongen. Läs mer

Arsenal Emery

Inför Arsenal - Manchester City

Premier League 10 augusti 2018

Premiär League är äntligen tillbaka och redan i första omgången hittar vi en toppmatch när Arsenal tar emot regerande mästarna Manchester City på söndag klockan 17:00. Här ger vi ... Läs mer

Analys Premier League 2018/2019

Förra säsongen fick vi se Manchester City dominera Premier League vilket även resulterade i att man slog flertalet rekord. Pep Guardiola lyckades alltså vinna Premier League efter endast två säsonger i klubben och det ska nu bli otroligt intressant att se om Manchester City kan prestera lika bra denna säsong. 

För tillfället är Manchester City favoriter till att vinna Premier League denna säsong men med tanke på dom konkurrenternas starka spelatrupper så kan Pep Guardiolas gäng känna sig långt ifrån säkra. Samtliga lag från den så kallade skaran av The Big Six kliver in i säsongen med inställningen att vinna ligan och vi kan nog förvänta oss en jämnare säsong nu jämfört med sist.

Nedan kan ni se några av förra säsongens snyggaste mål av Manchester City.

Liverpool har stått för bra värvningar denna sommar med nyförvärv som Alisson, Keita, Fabinho och Shaqiri. Att Salah förnyade kontraktet var nog ändå det som fick Liverpool-fansen att jubla mest. Klopp har nu en stark trupp att tillgå och Liverpool bör definitivt ses som en outsider till ligaguldet. 

Manchester United slutade på en andraplats i Premier League förra säsongen, vilket ändå måste anses som ett godkänt resultat. Prestationerna från laget var dock allt annat än underhållande och publiken på Old Trafford hoppas nu att Mourinho kan bjuda på en lite mer underhållande fotboll. Hittills har klubben legat lågt med värvningar och endast gjort klart med Fred, Grant och Diogo Dalot. 

Alisson

Alisson förväntas bli en viktig pjäs i Klopps lagbygge denna säsong.

Chelsea floppade fullständigt förra säsongen och slutade tillslut på en femteplats i Premier League vilket innebär att dom inte kommer spela Champions League denna säsong. Den svaga insatsen förra säsongen fick Abramovitj att ledsna och han valde därför att sparka Conte, tränaren som säsongen innan säkrade klubbens sjätte Premier League-titel. Ny tränare för Chelsea är den italienska tränaren Sarri som senast var i Napoli. Hans uppgift är nu att se till att Chelsea studsar tillbaka från fjolårets svaga insats och att man återigen säkrar en plats i Champions League. Får klubben behålla Hazard, Curtois och Kanté så ska Chelsea ha goda chanser till det. 

Jorginho

Chelseas nya tränare Sarri har tagit med sig den duktige mittfältare Jorginho till klubben.

Tottenham har legat lågt med värvningar denna sommar och har i skrivande stund inte gjort klart med en enda spelare. Man ska dock inte underskatta kontinuitet och framförallt Pochettinos kunskaper. Tränaren har precis förlängt sitt avtal med klubben och sa i samma veva följande: 

I am honoured to have signed a new long-term contract as we approach one of the most significant periods in the Club's history and be the manager that will lead this team into our new world-class stadium.

En annan London-klubb som ska bli spännande att följa är Arsenal, speciellt med tanke på tränarbytet. För er som missat nyheten så bestämde Arsene Wenger i slutet av förra säsongen att avsluta sitt samarbete med klubben och lämna sin post som tränare för Arsenal. Ny tränare är Unai Emery och han har snabbt valt att förstärka laget, främst med defensiv kvalité. Arsenal har lyckats värva duktige målvakten Leno, försvaren Sokratis, Juventus Lichsteiner, den lovande mittfältaren Guendouzi och Torreira. 

Lyssna på vad Bettingstugans expert Wiking och Jimmy Ewertsson har att säga om Premier League-säsongen. Här diskuteras övergångar och förutsättningar för dom olika lagen inför säsongen.

Att sluta topp 4 i Premier League 2018/2019

Förväntad bottenstrid i Premier League 2018/2019

I majoriteten av fall brukar dom tre uppflyttade lagen från Championship anses vara tippade att ha en kort sejour i efterföljande Premier League-säsong. Om man utgår från Bethards odds så kan vi konstatera att detta är fallet även denna gång då två utav dom uppflyttade lagen från Championship är bland dom tre lag som har lägst odds på att bli nedflyttade. Det nykomlingslag i Premier League som förväntas säkra kontraktet denna säsong är Wolverhampton. Wolves övertygade förra säsongen i Championship både prestations- och resultatmässigt. Klubben har nu förstärkt laget ytterligare vilket gjort att spelbolagen tror på en lyckad säsong för Wolverhampton. För tillfället anses Wolves ha 78% chans att undvika nedflyttning. 

Ruben Neves Wolverhampton

En av Wolverhamptons största stjärna Ruben Neves firar uppflyttningen till Premier League

Cardiff City var det lag som knep andraplatsen i Championship något som ansågs som en stark bedrift då inte många experter på förhand såg Cardiff som ett topplag. Klubben har nu återigen oddsen emot sig men det är inte något som oroar tränare Warnock. 

We will be odds-on favourites to get relegated, but then we were 33-1 at the start of this season to get in the play-offs, let alone be promoted.

Ett måste för att Cardiff ska lyckas undvika nedflyttning kommer sannolikt vara att förstärka den befintliga truppen. Att klubben därför enbart spenderat drygt €30 miljoner bör oroa Cardiff-fansen. 

Fulham var det lag som förra säsongen stod för den starka insatsen att säkra en PL-plats genom att vinna Playoff-slutspelet. Man gjorde det genom att dominera majoriteten av sina matcher då man spelade en passningsorienterad fotboll som tvingade motståndarna djupt ner i banan. Fulham kommer säkerligen fortsätta på samma spår även denna säsong och det ska verkligen bli spännande att se hur resultatet blir. 

Fulham Sessengnon

Stortalangen Sessegnon ska bli oerhört intressant att följa denna säsong.

Ett av förra säsongens nykomlingslag Huddersfield var mer än nöjda när dom summerade Premier League-säsongen 2017/18. Klubben lyckades uppfylla målet med att undvika nedflyttning och mycket tack vare sin duktige tyske tränare Wagner. Wagner har nu en tuff utmaning framför sig då konkurrensen denna säsong förväntas vara stor. Klubben är dock ett år rikare på PL-erfarenhet och har dessutom gjort en del intressanta värvningar.

Watford hade en fin start på förra säsongen men den fina formen vände och klubben avslutade istället säsongen svagt med endast en vinst på nio matcher. Många tror nu att Ken Semas nya klubb kommer fortsätta på samma negativa inslagna väg. Tränare Javi Gracia tillkom i januari men var alltså inte särkilt framgångsrik med sin poängproduktion vilket nu spelbolagen noterat. 

Ett annat lag som på förhand ser ut att få det tufft denna säsong är Brighton. The Seagulls kom på 15:e plats förra säsongen och Chris Hughton ska definitivt ha beröm för den placeringen, kommande säsong kan dock bli kämpig. En nyckel för att säkra kontraktet även denna säsong kommer bli att se till att förbättra bortaspelet. Brighton var nämligen det lag som tog minst poäng på bortaplan förra säsongen. 

Odds - Lag att åka ur Premier League 2018/2019

Speltips till Omgång 1 av Premier League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
11 aug.
16:00
Bournemouth - Cardiff City
Premier League
Bet: Bournemouth vinner
 
11 aug.
18:30
Wolves - Everton
Premier League
Bet: Båda lagen gör mål
 
12 aug.
14:30
Southampton - Burnley
Premier League
Bet: X2
 
11 aug.
16:00
Fulham - Crystal Palace
Premier League
Bet: X2
 

Speltips till Omgång 1 av Premier League

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
11 aug.
16:00
Fulham - Crystal Palace
Premier League
Bet: X2
 
10 aug.
21:00
Manchester United - Leicester City
Premier League
Bet: 1 & under 4,5 mål i matchen
 
12 aug.
14:30
Southampton - Burnley
Premier League
Bet: X2