• Hem
  • Nyheter
  • Inför Franska Öppna-finalen 2024: Zverev vs Alcaraz – Analys, Speltips & TV/Stream-Info
BB220508 ZO029 1
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför Franska Öppna-finalen 2024: Zverev vs Alcaraz – Analys, Speltips & TV/Stream-Info

8 juni 2024

TENNIS/FRANSKA ÖPPNA. Vi står inför en episk drabbning i årets andra Grand Slam-final, där två av tennisvärldens största jättar gör upp om den prestigefyllda titeln i Franska Öppna 2024. Alexander Zverev och Carlos Alcaraz möts i en final som lovar att bjuda på dramatik, skicklighet och otrolig tennis. Vi har en oförglömlig match att se fram emot, och vi kommer att gå igenom allt du behöver veta inför detta storslagna möte.

Betta på Franska Öppna-finalen 2024

Expekt

Upp till 2000 SEK gratisspel

Hämta 2000 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Odds inför finalen i Franska Öppna

I finalen av Franska Öppna är spelbolagen ense: den spanske jätten förväntas ta hem segern. Med ett synnerligen lågt odds på endast 1.36 hos Expekt är det svårt att inte se den spanske superstjärnan som storfavorit. Men i en final är allt möjligt, och detta låga odds kanske inte är värt att spela på för många. 

Alexander Zverev bör inte räknas bort. Tysken har kapaciteten att göra en imponerande insats och kanske överraska alla genom att kamma hem sin första Grand Slam-titel. För dem som tror på Zverev erbjuder Expekt generösa 3.30 gånger insatsen, vilket förstås är ett mycket högt odds. 

Det finns också andra spelmarknader att överväga. Ett överspel i antal games eller set kan vara lockande med tanke på de två starka spelarna och möjligheten till en jämn och långdragen match. För de som tror på en tät och utdragen match kan ett spel på över 37.5/38.5 games vara intressant. Likaså, för de som tror att finalen kan bli en riktig maratonmatch, finns det alternativet över 4.5 set som betalar hela 3.45 gånger pengarna hos Expekt.

Så för de som letar efter lite extra spänning och möjligheten till en fin avkastning, kan dessa spelmarknader vara värda att överväga.

ODDS: Zverev - Alcaraz Final i Franska Öppna

Inför finalmatchen

Vilken spektakulär final vi har att se fram emot i Franska Öppna 2024! Alexander Zverev och Carlos Alcaraz, två spelare som har briljerat genom hela turneringen, kommer att göra upp om den prestigefyllda titeln. Den här matchen är av stor betydelse, inte bara för spelarna själva utan också för alla tennisfans runt om i världen. Vi kan förvänta oss exceptionell tennis och underhållning när dessa två skickliga idrottare går upp mot varandra.

De senaste två veckorna har gett oss otrolig tennisdramatik. Vi har sett många vändningar, överraskande segrar, och tyvärr några spelare som tvingats dra sig ur på grund av skador. Matcher har spelats i både regn och solsken, men nu har vi nått höjdpunkten – finalen. Det är dags att se vem som kommer att triumfera på gruset i Paris.

Finalen börjar klockan 14:30 på söndag på den ikoniska Court Philippe-Chatrier, turneringens centrecourt. Arenan kommer att vara fylld till bristningsgränsen, och stämningen kommer att vara elektrisk när dessa två tennisstjärnor tar plats på banan. Publiken kan förvänta sig en show av högsta kvalitet, med intensiva dueller och imponerande spel.

Detta är en ny upplevelse för båda spelarna, eftersom ingen av dem tidigare har nått finalen i Franska Öppna. För Carlos Alcaraz, den unga sensation som redan har två Grand Slam-titlar, är det en chans att ytterligare befästa sin plats bland de stora. För Alexander Zverev, som fortfarande jagar sin första Grand Slam-titel, är det en möjlighet att äntligen bryta igenom och vinna en av de mest prestigefyllda titlarna i tennisvärlden.

Det är upplagt för en oförglömlig match mellan två av sportens mest lovande talanger. Vem kommer att stå som segrare och skriva in sig i historien? En sak är säker – vi kommer att få uppleva tennis av absolut världsklass.

Franska Öppna 2024 - Datum, TV & Stream
  • 📆 Datum: Söndag 9 juni - 14:30
  • 📺 Kanal/stream: Eurosport & Discovery+
  • 🏟️ Arena: Court Philippe Chatrier

Discovery tillsammans med Eurosport har exklusiva sändningsrättigheter till Franska Öppna. Det innebär att du kan följa finalen i Franska Öppna, både via deras TV-kanaler och streamingtjänst.

Topp 5 spelbolag för finalen i Franska Öppna

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  2. Spela på marknadens högsta odds

  3. 1000 SEK gratisspel under EM

  4. 500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

    18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

  5. 100% upp till 1000SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

Alexander Zverev

Alexander Zverev har haft en imponerande resa i Franska Öppna 2024. Att han nu är i final vittnar om hans formidabla spel och starka vilja. Zverev har navigerat genom turneringen med en rad tuffa matcher, där han har visat prov på både skicklighet och mental styrka genom att vända flera underlägen och kämpa sig till segrar.

På vägen till finalen har han mött och besegrat några av tourens bästa spelare:

  • Mot Rafael Nadal, första omgången: 6-3, 7-6, 6-3
  • Mot David Goffin, andra omgången: 7-6, 6-2, 6-2
  • Mot Tallon Griekspoor, tredje omgången: 3-6, 6-4, 6-2, 4-6, 7-6
  • Mot Holger Rune, åttondelsfinal: 4-6, 6-1, 5-7, 7-6, 6-2
  • Mot Alex de Minaur, kvartsfinal: 6-4, 7-6, 6-4
  • Mot Casper Ruud, semifinal: 2-6, 6-2, 6-4, 6-2

Resultaten visar att Zverev har haft flera jämna och krävande matcher, särskilt mot Rune och Griekspoor som blev långa och intensiva uppgörelser. Trots detta har han visat förmågan att höja sitt spel när det behövts som mest, och i både kvartsfinalen och semifinalen har han spelat med stor säkerhet och självförtroende.

Detta blir Zverevs andra Grand Slam-final i karriären. Hans tidigare final var i US Open 2020, där han tyvärr inte lyckades ta hem titeln. Nu har han en ny chans att erövra en Grand Slam-titel, men uppgiften blir inte lätt. Han ställs mot Carlos Alcaraz, som inte bara är en av världens bästa spelare just nu utan också är särskilt stark på grusunderlag. Denna final blir ett verkligt test för Zverev, där han måste utnyttja all sin erfarenhet och styrka för att övervinna den spanske supertalangen.

BB240607 ZY026

Zverev under semifinalen mot Casper Ruud

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz står äntligen i finalen av Franska Öppna, en turnering som många tror att han kommer dominera under åren framöver. Trots att han har visat exceptionell form både på hardcourt och gräs, är det gruset som är hans verkliga hemmaplan. Detta underlag framhäver hans styrkor och spelstil på bästa sätt.

På sin väg till finalen har Alcaraz besegrat följande spelare:

  • Mot JJ Wolf, första omgången: 6-1, 6-2, 6-1
  • Mot Jesper De Jong, andra omgången: 6-3, 6-4, 2-6, 6-2
  • Mot Sebastian Korda, tredje omgången: 6-4, 7-6, 6-3
  • Mot Felix Auger Aliassime, åttondelsfinal: 6-3, 6-3, 6-1
  • Mot Stefanos Tsitsipas, kvartsfinal: 6-3, 6-3, 6-1
  • Mot Jannik Sinner, semifinal: 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3

Resultaten visar att Alcaraz har haft en relativt bekväm resa genom turneringen. Trots tufft motstånd har han överlag inte mött stora problem, med undantag för semifinalen mot Sinner. I den matchen var han tvungen att vända ett underläge två gånger, först från 1-0 och sedan från 2-1 i set. Det var en intensiv och jämn match, men Alcaraz visade sin styrka och slutligen säkrade segern.

Det var många som hade förväntat sig att Carlos Alcaraz första Grand Slam-titel skulle komma på grus, i Franska Öppna. Men istället har den unge talangen överraskat alla genom att vinna både US Open och Wimbledon. Detta visar på hans förmåga att prestera på olika underlag och anpassa sitt spel efter varje turnering. Nu står han här med chansen att erövra titeln på sin favoritmark, och det finns en stark tro på att detta kan bli början på en framgångsrik era för Alcaraz i Franska Öppna.

BB240607 BB969

Alcaraz firar att han har tagit sig till sin första Franska Öppna-final i karriären.

BETTINGSTUGAN TIPPAR FINALEN I FRANSKA ÖPPNA 2024
Behar Hajra

Behar Hajra

Inför Franska Öppna identifierade jag ett intressant spelalternativ: Alexander Zverev att vinna hela turneringen till 7.00 gånger pengarna. Detta delvis baserat på hans titelvinst i ATP Rom och de osäkerhetsfaktorer som fanns kring andra toppspelares form. Tysken har nu radat upp 12 vinster.

Nu står vi inför finalen, Zverev mot Alcaraz. Jag tror dock inte att det blir en enkel resa för Alcaraz, trots vad spelbolagen antyder. Zverev har det tunga spelet, aggressiviteten och en stark serve på sin sida, och framförallt formen.

Jag förväntar mig en intensiv match och tror att Zverev har potentialen att ge Alcaraz en rejäl fight. Därför rekommenderar jag ett spel på över 37.5 games i matchen till odds 1.75 hos Expekt.

Fler speltips till finalen i Franska Öppna

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
9 juni
15:00
Zverev vs Alcaraz
Franska Öppna
Bet: Alcaraz vinner och över 33.5 games
 
Sportbonus:

Upp till 2000 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: