• Hem
  • Nyheter
  • Inför JVM: Hemmapremiär för Sverige & oddsgenomgång på samtliga matcher!
Elias Salmonsson i Sverige J20
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför JVM: Hemmapremiär för Sverige & oddsgenomgång på samtliga matcher!

Junior VM 25 december 2023

ISHOCKEY. Det är dags för JVM att dra igång och detta sker på annandag jul. Mästerskapet går av stapeln i Sverige och våra blågula småkronor är en tänkbar guldkandidat. Premiärdagen har fyra matcher att erbjuda och här går vi igenom oddsen på samtliga matcher inför nedsläpp.

Betta på JVM

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Tommy Salo: "Bättre att möta Kanada i finalen här än i Kanada"

Innan jul levererade vi på Bettingstugan.se en ny intervju och detta med Tommy Salo som pratade JVM med oss. Salo som är bosatt i Göteborg berättade bland annat att han tror på Sverige och han ser fram emot en potentiell final mellan Sverige - Kanada på hemmais. 

Detta är första gången som junior-VM i ishockey arrangeras i Sverige sedan 2014 och då var det Malmö som stod för uppvisningen. Nu är det dags igen och den här gången är det Göteborg som står för showen.

Läs även

Salo junior vm 20232024 i sveirge

Tommy Salo inför JVM: "Bättre att möta Kanada i finalen här än i Kanada"

22 december 2023

JVM närmar sig med stormsteg och i år ska mästerskapet genomföras på svensk is då det är Sverige och Göteborg som är spelplatsen. Småkronorna kliver in i mästerskapet som en av ... Läs mer

Oddslista inför matcherna på juldagen 26/12

Slovakien U20 - Tjeckien U20

Finland U20 - Kanada U20

USA U20 - Norge U20

Sverige U20 - Lettland U20

Speltips inför Sverige - Lettland
Johan Videll

Johan Videll

- Att få se Sverige göra JVM på hemmais ska bli kul, intressant och inte minst spännande. Småkronorna är guldfavorit efter USA inför mästerskapet och med en bra start där de bästa levererar som planerat, ja då kan det bära långt.

I premiären väntar Lettland och detta ska Sverige såklart vinna!

Jag spelar att Jonathan Lekkerimäki presenerar sig som målskytt i matchen. Lekkerimäki har gjort bra ifrån sig i SHL och han är en tänkbar skyttekung i detta svenska JVM-lag.

Odds på JV's speltips inför Sverige - Lettland

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod