• Hem
  • Nyheter
  • Inför UFC 299: Matchschema, TV-tider, speltips & odds
BB220903 ZQ079
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför UFC 299: Matchschema, TV-tider, speltips & odds

9 mars 2024

MMA/UFC. UFC 299 lovar en natt full av spänning när den drar igång natten till söndagen på Kaseya Center i Miami, Florida. Med ett huvudkort bestående av fem intensiva matcher är förväntningarna höga. Huvudmatchen mellan Sean O'Malley och Marlon Vera är definitivt höjdpunkten, där två hårdföra kämpar möts i en kamp om ära och framgång. Vi kommer att gå igenom allt inför detta halsbrytande evenemang, från de imponerande matchuppställningarna till de förväntade överraskningarna, och leverera en natt av oförglömlig MMA-action.

Betta på UFC 299

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Matchschema UFC 299

UFC 299 bjuder på en händelserik natt med ett fullspäckat matchschema. De tidiga preliminärmatcherna sparkar igång söndag natt klockan 00:00 och erbjuder oss fem spännande fighter. Därefter fortsätter actionen med ytterligare fyra heta matcher inom preliminärerna. Klockan 04:00 väntar sedan höjdpunkten när fem dynamiska matcher på huvudkortet tar över scenen.

Fullständig matchschema

Tidiga Preliminärmatcher:

  • Joanne Calderwood - Maryna Moroz
  • CJ Vergara - Assu Almabayev
  • Robelis Despaigne - Josh Parisian
  • Michel Pereira - Michal Oleksiejczuk
  • Ion Cuțelaba - Philipe Lins

Preliminärmatcher:

  • Pedro Munhoz - Kyler Phillips
  • Mateusz Gamrot - Rafael dos Anjos
  • Katlyn Chookagian - Maycee Barber
  • Curtis Blaydes - Jailton Almeida

Huvudmatcher:

  • Pjotr Jan - Song Yadong
  • Gilbert Burns - Jack Della Maddalena
  • Kevin Holland - Michael Page
  • Dustin Poirier - Benoit Saint-Denis
  • Sean O'Malley - Marlon Vera
UFC 299 - TV-TIDER
  • 📆 Datum: Söndag 10 Mars
  • 📺 Kanal/stream: UFC Fight Pass och Viaplay
  • Start & slut: 00:00 - 06:00/07:00
  • 🏟️ Arena: Kaseya Center, Miami

Tidiga underkortet i UFC 299 drar igång klockan 00:00, följt av underkortet som startar klockan 02:00 och båda kommer att sändas på UFC Fight Pass. Huvudmatcherna kommer att sändas på Viaplay från klockan 04:00 natten till söndagen

Titelmatchen: Sean ”Sugar” O’Malley - Marlon ”Chito” Vera

Titelmatchen i bantamvikt mellan Sean "Sugar" O'Malley och Marlon "Chito" Vera i UFC 299 är den mest efterlängtade och avslutande matchen på natten. O'Malley innehar för närvarande titeln, men det är ingen vanlig titelförsvarsmatch – det är en revansch mot den enda mannen som någonsin har besegrat honom, Marlon Vera.

Året var 2020 när de två möttes för första gången, och det var en uppgörelse som tog slut redan i första ronden. Många minns matchen där O'Malley tyvärr inte kunde fortsätta på grund av en skada, och det var Vera som stod som segrare. Men O'Malley har en annan syn på det hela – han ser sig själv fortfarande som obesegrad och hävdar att det inte var en verklig förlust. Enligt O'Malley var det inte en fråga om att Vera övermannade honom, utan det var snarare hans egen fot som svek honom, och han kunde helt enkelt inte fortsätta.

Sedan det ögonblicket har Marlon Vera fortsatt sin resa i octagonen med fem vinster och två förluster. Samtidigt har Sean O'Malley inte stått stilla – han har gått fem matcher, vunnit samtliga, och har en no contest-match mot Munhoz. O'Malley har visat varför han är mästare och fortsätter att vara en dominant kraft i bantamvikt.

Frågan som alla ställer sig är om Marlon Vera kan återupprepa sin tidigare seger eller om Sean O'Malley kommer att bevisa att den första matchen bara var en tillfällighet. UFC 299 kommer att nå sin kulmen när dessa två toppatleter möts igen för att avgöra vem som verkligen förtjänar att kalla sig mästare i bantamvikt.

Sean O'Malley kliver ut i octagonen som storfavorit enligt spelbolagen. Nedan finns olika spelalternativ.

BB200607 BB085

Eddie Wineland och Sean O'Malley i UFC 250

Odds till Sean O'Malley - Marlon Vera

UFC-veteranen mot talangen

I UFC 299 står en av organisationens mest erfarna och omtyckta fighters, Dustin "The Diamond" Poirier, redo att kliva ut på octagonen för sin 30:e match i den prestigefyllda ligan. Poirier, även känd för sin imponerande personlighet utanför buren, har byggt upp ett starkt följe av fans under åren. Med en imponerande karriär bakom sig är han inte bara en otroligt skicklig fighter utan också en atlet som blivit en av sportens mest omtyckta profiler.

Framför allt sticker hans boxning ut som en av de bästa inom UFC. Den Louisiana-baserade fightern är emellertid inte en enkelspårig atlet; han är även ganska komplett och bekväm både stående och på marken. Dock börjar tiden sätta sina spår, och Poirier har själv hintat om att hans långa och framgångsrika karriär närmar sig sitt slut.

Dustin Poirier ställs nut mot den talangfulla fransmannen Benoit St.Denis. För Benoit blir detta verkligen ett stort test, möta en UFC-veteran som Poirier. Det är en chans för St.Denis att ta nästa kliv i sin egen UFC-karriär och samtidigt sätta sig på kartan genom att besegra en sådan framstående fighter som Poirier.

Det kommer utan tvekan att bli en intressant match att följa när Poirier och St.Denis ställs mot varandra. Erfarenhet mot ung talang, där båda fighterna har allt att vinna och förlora. För mer information om denna spännande drabbning kan ni läsa SpelTorstens speltips där han tagit fram sitt bästa val till matchen.

BB210711 BB433

Conor McGregor och Dustin Poirier i deras tredje och senaste fight

Odds till Dustin Poirier - Benoit Saint-Denis

Speltips & odds

Inför UFC 299 granskar vi oddsen för resterande matcher på huvudkortet och delar våra bästa speltips.

Pjotr Jan - Song Yadong

Gilbert Burns - Jack Della Maddalena

Kevin Holland - Michael Page

Speltips UFC 299

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
10 mars
03:00
Katlyn Chookagian - Maycee Barber
UFC
Bet: Close Chookagian vinner (enbart domslut, vid avslut betalas pengarna tillbaka)
 
10 mars
05:45
Dustin Poirier vs Benoit Saint Denis
UFC
Bet: Rond 3 startar
 
10 mars
05:00
Kevin Holland - Michael Page
UFC
Bet: Page
 
Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: