• Hem
  • Nyheter
  • Inför Västerås SK - Halmstads BK: Kan nykomlingen ta första poängen?
Vasteras SK deppar
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Inför Västerås SK - Halmstads BK: Kan nykomlingen ta första poängen?

Allsvenskan 12 april 2024

FOTBOLL. Allsvenskan är framme vid omgång tre och under lördagen ska nykomlingen Västerås SK ta emot Halmstads BK hemma på Hitachi Energy Arena. Löser VSK säsongens första poäng här eller kan HBK bygga vidare på deras första trepoängare som kom hemma mot "blåvitt" senast? Vi har spanat in oddsen inför avspark!

Skapa konto och hämta bonus

Betsson

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Hämta 500 kr bonus

18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Sweet Bonanza | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se


Dubbla uddamålsförluster för nykomlingen - kommer första poängen nu?

Västerås SK tog steget upp till Allsvenskan genom att vinna Superettan i fjol. Hittills under deras sejour i det svenska finrummet har det dock gått trögt, men säsongen är ung då det bara är två omgångar genomförda.

VSK har dock förlorat båda matcherna hittills och båda gångerna med resultatet 1-0. Inledningsvis föll de mot AIK i huvudstaden och därefter hemma mot ett topptippat IF Elfsborg. 

Kommer säsongens första poäng mot bottentippat HBK?

Nästa hemmamatch för Västerås är det dags för nu och den här gången tar de alltså emot Halmstads BK på Hitachi Energy Arena. Gästerna i den här matchen är tippade att gå en tuff säsong till mötes och de åker heller inte hit som favoriter enligt spelbolagen.

HBK tog dock säsongens första trepoängare för deras del i förra omgången och det på hemmaplan mot IFK Göteborg som de lyckades besegra med 1-0, men i premiären som de gjorde mot IK Sirius i Uppsala blev det 3-0 i baken och nu väntar ny bortamatch mot ett revanschsuget hemmalag.

Odds inför Västerås SK - Halmstads BK

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK
+ 100 freespins

Omsättningskrav: 12x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod