• Hem
  • Nyheter
  • Ingår Hugo Larsson i nästa landslagssamling? Så säger oddsen - och Bosse!
Odds Hugo Larsson Landslaget Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Ingår Hugo Larsson i nästa landslagssamling? Så säger oddsen - och Bosse!

Fotboll 10 september 2024

FOTBOLL. Sverige fick en drömstart på UEFA Nations League där man levererade sex mål på två matcher, men eftersnacket har handlat om sprickan som uppstått mellan förbundskapten Jon Dahl Tomasson och Hugo Larsson där den sistnämnde lämnade truppen inför mötet med Estland. Hinner sprickan lagas innan nästa landslagssamling? Detta är något som spelbolaget Unibet tagit fram odds på!

Betta på fotboll

Unibet


Odds på Hugo Larsson i landslaget till nästa landslagssamling

Ingen fotbollsintresserad i Sverige som följer det svenska herrlandslaget kan väl ha missat helgens snackis gällande landslaget? Att Viktor Gyökeres stod för två av tre mål i 3-0-segern mot Estland kommer i skymundan och likaså att Viktor Johansson stod för en storartad insats i målet när Sverige inledde UEFA Nations League-äventyret i Baku där Stoke City-målvakten stod för flera underbara räddningar, bland annat en straffsparksräddning vid 0-0-läge precis i slutet av första halvlek. 

Bosse Petersson till Expressen: "Det var idiotiskt gjort”

Bettingstugans expert och spelläggare Bosse Petersson publicerade ett inlägg på X (före detta Twitter) som i skrivandets stund nått över 15 000 läsare och det här inlägget snappades upp av bland annat SportExpressen

Bosse om Hugo Larsson

I samtalet mellan Bosse Petersson, fotbollsexpert & spelläggare på Bettingstugan, till kvällstidningen uttalar sig han om känslan att bli petad och han ger ett tips till Hugo Larsson på hur han anser att situationen bör fortlöpa härifrån.
– Hugo, tänk till nu så att du inte bränner alla dina chanser. Ta ett andetag och sätt dig ner och prata med Jon Dahl Tomasson. Så att du inte sitter som en 78-åring och ångrar saker du gjorde för 40 år sedan, säger han till Expressen
.

Ingår Hugo Larsson i nästa landslagssamling?

Huruvida situationen som uppstått mellan förbundskapten Jon Dahl Tomasson och Hugo Larsson ser ut till nästa landslagssamling återstår att se. Vi har också varit i kontakt med Bosse som kommenterar oddsen på Hugo Larssons vara eller icke vara i landslaget till nästa landslagssamling som tar plats i mitten av oktober.


Hugo Larssons vara eller icke vara i landslaget
Bosse Petersson

Bosse Petersson

- Jag är helt övertygad om att han kommer tillbaka! Känslorna kommer ha lagt sig och Jon Dahl Tomasson tar ett samtal med Hugo, sedan är detta utrett och de båda kan gå vidare och se framåt.

Odds på Hugo Larsson tas ut till nästa landslagssamling

Sportbonus:

1000 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod