• Hem
 • Nyheter
 • Intervju med Sveriges bästa tipster om spelåret 2022 - Sanel Hrjnic
Bettingstugan Tipsterintervju Sanel
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Intervju med Sveriges bästa tipster om spelåret 2022 - Sanel Hrjnic

20 januari 2023

2022 är slut och det är dags att ta en intervju med Sveriges just nu hetaste tipster - Sanel Hrjnic. Vars spreadsheet just nu toppar alla spreadsheets på Sharps. Låt oss höra hur året varit där Sanel blivit månadens tipster inte mindre än fem gånger.

Intervju med Sanel - Sveriges bästa tipster just nu

Hur är det med Sveriges hetaste tipster?

Det är strålande med mig. Resultatet år 2022 har varit fantastiskt och jag blickar med stor entusiasm mot 2023 som redan startat bra!

2022 är över och du har blivit vald till månadens bästa tipster 5 gånger. Smått fantastiskt?

Ja men verkligen. Året har varit grymt bra för mig men även för hela Bettingstugan som levererade och blev utsett till Sveriges bästa affiliate och Direkten Ryd som blev bästa online ombud för spel. Att kamma hem fem egna utmärkelser av tolv möjliga i detta sällskap är stort, helt klart!

Sanel är spelläggare i butiken som blev vald till årets digitala ombud:

   Har förlovat sig!

   Vad är höjdpunkten under detta bettingår?

   Höjdpunkten detta bettingår är helt klart VM som ju var som regisserat för Messi och hans Argentina. Det bjöds på underhållning, dramatik och väldigt bra bettingresultat som för egen del landade på över 220% under mästerskapet. Bortsett från det sportsliga har jag även blivit sambo och hunnit förlova mig under året. Vem kunde bettat på det? Jag är lycklig och känner sinnesro vilket förhoppningsvis ska leda mig till flera bra spel under det nya året!

   Du är numera etta på Sharps över speedsheets bland alla tipsters i Sverige. Bäst alltså, hur känns det?

   Jag har legat i toppen av Sharps flera år nu och det känns såklart bra att fortsätta klättra. Då vet man att man är på rätt väg. För att nå toppen ska jag göra precis vad jag gjort förra året i takt med att ingen annan gör det bättre (skratt). Lite flyt och en och annan högoddsare underlättar också. Att nu ligga etta är förstås stort även om det snabbt kan vända. Hårt jobb krävs där uppe.

    Sharps spreadsheet

    Sanel toppar alla Spreadsheets

    Har du något personligt mål med 2023?

    Jag bokför samtliga spel jag lägger för att kunna analysera och finslipa min betting. Syftet med det är detsamma som målet. Att göra det bättre än föregående år. Sen förstås att pricka in någon storvinst över miljonen på Svenska Spel med mina andelar.

    Vad kommer du fokusera på för spel och ligor under 2023?

    Jag kommer att fokusera på de europeiska toppligorna med inriktning på hörnspel. Det är där jag känner mig hetast. Det är dessutom en rolig marknad att jobba oavsett om du ser på matchen eller inte.

    Vart kan man följa dina spel?

    Mina spel kan man följa på Bettingstugan.se. Jag delar dem även i min privata facebookgrupp Bettingstars samt min twitter @HornaSanels

    Sanels twitter

    Följ Sanel så får ni spelen via pushnotiser

    Till sist. Vem i stugan kommer ge dig bäst motstånd under året?

    Svårt att säga. Min polare Fritz är duktig och kan han bara hitta motivationen så kan han bli farlig. Även Speltorsten är en rutinerad kämpe som är svårslagen när han prickar in formen. Dessa två är de jag främst tänker på även om det finns massa bra lirare på Bettingstugan som kommer att leverera och vilja peta ner mig.

    Och förstås Limpar och Weimer som hela tiden kommer med bra tankar i Uppsnack Stryktipset. Men jag tror jag knäpper dem på näsan denna vecka.

    Sanels 2022 i siffror

    Antal spel: 169
    Antal vinster:
    75
    Antal Förluster:
    92
    Antal Push
    : 2
    Insats
    : 9920
    Vunnet:
    7772
    Förlorat
    : 5380
    Netto:
    2392
    ROI:
    124,11%
    Medelodds:
    2,83
    Mest använda bolag
    : Betfair, Snabbare och Betsson