• Hem
  • Nyheter
  • JVM: Finallagen ska fram - så säger oddsen inför semifinalerna!
JVM i G Oteborg 2024
Nyhet

Bild från Bildbyrån

JVM: Finallagen ska fram - så säger oddsen inför semifinalerna!

Junior VM 3 januari 2024

ISHOCKEY. Det är dags för semifinaler i JVM och först ut är Sverige - Tjeckien med nedsläpp 15:00 och senare under kvällen väntar semifinal två och det mellan USA - Finland och där ska det andra och sista finallaget ska fram. Frågan är om vi får en drömfinal mellan Sverige - USA på svensk is?

Betta på JVM 2024

Bet365

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Hämta 1600 kr bonus

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.


Bildgalleri från hockeyefesten i Göteborg 📸 Bildbyårn

Matchodds inför Sverige U20 - Tjeckien U20

Matchodds inför USA U20 - Finland U20

Analys av semifinalerna
Johan Videll

Johan Videll

Sverige U20 - Tjeckien U20
SPELTIPS: Sverige U20 @ 1.38

- Sverige har gjort en helt okej insats hittills och att det blev seger i kvartsfinalen mot Schweiz var precis vad vi förväntade oss. Där var det en hel del nerver inblandat, speciellt då en 2-0-ledning blev till 2-2 och nu är det ett hinder kvar innan man har tagit sig till den där drömfinalen på hemmais. Med publiken i ryggen kommer småkronorna bli svårslagna och det tror jag att tjeckerna får erfara i denna semifinal. Inget illa mot Tjeckien, men de har skrällt färdigt i detta JVM i och med att de fick äran att slå ut Kanada i kvarten, men här tar det roliga slut för deras del.

USA U20 - Finland U20
SPELTIPS: USA U20 @ 1.28

- I den andra semifinalen väntar kvällsmatchen och det mellan USA och Finland. Finnarna har absolut inte övertygat, men då har ändå tagit sig till en semifinal och det får ses som en tillräckligt bra prestation för deras del. Här möter de turneringens bästa lag hittills och i min värld är USA befogade favoriter. Jag anser att jänkarna ska ha toppchans att ta sig till finalen då de är det bättre laget i den här matchen och jag hoppas verkligen att de får möta Sverige där i ett kokande Scandinavium och väl där kan vad som helst hända!

Vidells torsdagsdubbel från JVM 2024

Läs även:

Per Svartvadet

Per Svartvadet: "Sverige måste få hål på turneringens bästa målvakt"

3 januari 2024

ISHOCKEY. JVM är i full gång och i och med småkronornas seger mot Schweiz i kvartsfinalen under gårdagen så är det semifinal näst på tur och där väntar överraskande nog Tjeckien ... Läs mer

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
4 jan.
15:00
Sverige U20 - Tjeckien U20
Junior VM
Bet: Sverige U20 -1.5
 
Sportbonus:

Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 0x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod