Malmo HV
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Kan HV71 prestera med ny tränare?

SHL 24 oktober 2023

SHL har tre matcher att erbjuda ikväll och en av matcherna spelas i Malmö Arena där det är dags för ny omgång mellan Malmö Redhawks - HV71. Lagen möttes i Jönköping så sent som i lördags och då vann skåningarna med 8-0(!). Nu åker HV till Skåne med sikte på revansch och detta med ny tränare då Tomas Montén har offrats. Är tränarbytet något som får HV att prestera?

Spela på SHL till höga odds hos Lucky Sports

Lucky Sports


Tre matcher på menyn ikväll

Linköpings HC - Rögle BK

Malmö Redhawks - HV71

Växjö Lakers - Frölunda HC

Hur ser HV ut med ny tränare?

Ser vi till kvällens matcher ifrån svenska finrummet i ishockey så är det tre matcher till antalet och det är en match som sticker ut lite och den spelas i Malmö där det är returmöte som väntar. 

Malmö Redhawks besökte HV71 i Jönköping i lördags och där slog de HV71 med förkrossande 8-0. Efter den brakförlusten tog Jönköpings-laget beslutet att offra dåvarande huvudtränare, Tomas Montén, och när de ikväll gästar Malmö med siktet på revansch. 

HV71s tranare Tomas Monten

HV71s före detta tränare Tomas Montén eter 0-8-förlusten mot Malmö Redhawks i lördags.

På söndagskvällen kommunicerade  krisklubben att Tomas Montén ersätts av Johan Lindbom och den sistnämnde gör ikväll sin första match i denna HV-sejour som huvudtränare. 

Har HV71 vad som krävs för att få revansch mot Malmö Redhawks med en ny tränare eller tar skåningarna en ny seger mot ett HV i kris? 

Betta på SHL här - nya kunder får 100 kr gartisspel!

Sportbonus:

100 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 2.00 Bonuskod: Ingen kod