• Hem
 • Nyheter
 • Kan Rögle kvittera mot SAIK? Här är oddsen inför rond fyra!
Rogle Skelleftea AIK SM final SHL
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Kan Rögle kvittera mot SAIK? Här är oddsen inför rond fyra!

SHL 26 april 2024

ISHOCKEY. Det är dags för match fyra i SM-finalen mellan Rögle och Skellefteå AIK och precis som under torsdagskvällen är det Ängelholm och Catena Arena som står i fokus. SAIK har 2-1 i matcher och frågan inför nedsläpp är om Rögle kan kvittera eller om Skellefteå AIK skaffar sig matchboll?

Fem populära spelbolag med odds på SM-skutspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 1000SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 500 SEK

Inför SM-final #4: Målfest eller målsnålt?

Vi är alltså framme vid SM-final #4 i den här matchserien och just nu är det fördel Skellefteå AIK som vunnit två av tre matcher mot detta Rögle hittills. Första segern togs i match ett på hemmais genom 1-0 och i match två var det Rögle som vann med samma siffror uppe i Skellefteå. 

När matchserien väl vände ner till Skåne och Ängelholm, då var det Skellefteå AIK som vann igen och där kom också den hittills målrikaste matchen i den här finalserien genom en SAIK-seger med 3-2 här i Catena Arena. 

Rogle SAIK SM final SHL

3/3 matcher hittills i finalserien har slutat med uddamålsseger - fortsätter det så?

Odds & speltips inför nedsläpp i SM-final #4

Bettingstugan levererar speltips från SHL och förutom det så samarbetar vi även med de största och bästa spelbolagen på den svenska spelmarknaden.

Här följer en oddsgenomgång på de populäraste spelmarknaderna och den här gången med odds från Bethard som erbjuder nya spelare 100% upp till 500 kr.

Klicka här för hämta bonus

Matchodds 1X2

Matchvinnare ink. förlängning (Moneyline)

Totalt antal mål (över/under)

Speltips från Bettingstugan.se

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
27 apr.
15:15
Rögle - Skellefteå
SHL
Bet: X
 
Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 15x bonussumma Lägsta odds: 1.90 Bonuskod: Ingen kod