• Hem
 • Nyheter
 • Långtidsspel inför Allsvenskan 2024: Odds på bäst i väst & Stockholm!
BB230514 JO056
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Långtidsspel inför Allsvenskan 2024: Odds på bäst i väst & Stockholm!

Allsvenskan 24 januari 2024

FOTBOLL. Allsvenskan 2024 smyger sig allt närmare. Sista helgen i mars är det premiärdags och innan säsongen drar igång är det lägligt att spana in några av de långtidsspel spelbolagen erbjuder. Här går vi igenom oddsen på vilka som blir bäst i väst samt bäst i Stockholm!

Långtidsspel inför Allsvenskan 2024

Unibet

1000 SEK gratisspel under EM


Långtidsspel Allsvenskan 2024: Vilka blir bäst i Stockholm och bäst i väst?

Allsvenskan engagerar och berör. Förutom att lagen gör upp om Lennart Johanssons pokal och titeln om att bli Sveriges bästa lag 2024 så är det även en kamp mellan rivaler om två utmärkelser och den ena är den som Unibet kallar bäst i Stockholm och den andra är vilka som blir bäst i väst. 

Fyra lag gör upp om titeln i respektive del av Sverige och de regioner man kan betta på är bäst i väst samt bäst i Stockholm. 

Här är det en del prestige involverat då lagen tävlar mot sina lokala rivaler och vi har spanat in oddsen på de båda grupperna samt låtit våra spelexperter säga sitt om vad de tror genom tre korta frågor. 

Lennart Johanssons Pokal

Lennart Johanssons pokal går till laget som vinner Allsvenskan 2024. Regerande mästare är Malmö FF.

Oddsgenomgång | Bäst i väst Allsvenskan 2024

"GAIS kommer säkert vara en mardrömsmotståndare för flera lag"
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

 1. Vilka tror du blir bäst i väst och varför?
  - Jag tror Elfsborg blir bäst i väst denna säsong och mycket tack vare att Thelin stannar som tränare. Håller han som en av Allsvenskans absolut främste och kanske kan man till och med nå hela vägen detta år? Spännande nyförvärv i Isak Pettersson som kommer vakta stolparna denna säsong i och med försäljningen av Valdimarsson till Brentford. Ser vi rent tabellmässigt så kommer såklart BK Häcken hålla till i toppskiktet likt Elfsborg och ska jag vara ärlig så var det jämnt skägg dessa två lag emellan.

 2. Om du måste välja en "outsider", vilket lag får din röst då?
  - GAIS kommer säkert vara en mardrömsmotståndare för flera lag denna säsong och ser verkligen fram emot derbyt mot IFK Göteborg. Makrillarna har lyckats knyta till sig Elfsborgs Jack Cooper Love som lär få chansen på allvar och där finns det potential.

 3. Vilket utav lagen i den här gruppen får det tuffast?
  - Ser vi till oddsen så är det enklaste svaret GAIS och visst kommer dom få bekänna färg i sin återkomst till finrummet. IFK Göteborg har haft det svettigt ett tag och det är inte så jäkla enkelt att vända en negativ trend. Hoppas fortfarande på att få hem David Moberg Karlsson och om den affären skulle ros i hamn, då blir det andra bullar för Kamraterna!
Jack Cooper Love

Jack Cooper Love, här i Halmstads BK där han var utlånad i fjol.

Oddsgenomgång | Bäst i Stockholm Allsvenskan 2024

"BP kan komma på övre halvan redan i år"
Jonas Weimer

Jonas Weimer

 1. Vilka tror du blir bäst i Stockholm och varför?
  - Sett till hur oddsen är måste jag ändå säga AIK. Det är sällan man gör två dåliga säsonger i rad och jag gillar verkligen hur Berntsen och Berg tagit sig an truppen, i alla fall om man vill se resultat på kort sikt. Hela centrallinjen är satt och ser riktigt stark ut. Sen finns det frågetecken i ytterzonerna men det tror jag man kan lösa med tiden. 3,50 är det mest spelvärda oddset med tanke på hur jämt det kommer vara bland dessa lag enligt mig. Hammarby ser spännande ut men det är ändå Hammarby vi pratar om. Det är inte ofta de är bäst. Djurgården kommer behöva investera en del i truppen nu under försäsongen och det är inte helt säkert att allt faller på plats på en gång. 2,15 tycker jag är för lågt.

 2. Om du måste välja en "outsider", vilket lag får din röst då?
  - Jag tror alla fyra kan göra det bra. Brommapojkarna spelade bra redan förra säsongen och har nu ytterligare rutin av Allsvenskan i truppen. Att man fick behålla Mellberg och dessutom har väntande miljoner från försäljningar av Jonah Kusi-Asare och Bergvall vilket kommer göra att man kan investera mer. Jag tror att BP kan hamna på övre halvan redan i år.

 3. Vilket utav lagen i den här gruppen får det tuffast?
  - Tufft och tufft, men Djurgården målas upp som en guldkandidat och kommer ha en fin ekonomi att värva sig till en bra position i år. Förra året var ett litet misslyckande och många har nu stora förväntningar på laget. Innermittfältet är väl bland det bästa i serien men det saknas också en del i truppen. Får man en jobbig start kan det bli stor press på tränarna också. Men med det sagt, det ser ljust ut för alla lag från Stockholm enligt mig!
Olof Mellberg kan fa BP att lyfta i Allsvenskan

Olof Mellberg kan få BP att lyfta i Allsvenskan.

Sportbonus:

1000 SEK gratisspel under EM

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod