• Hem
  • Nyheter
  • LeoVegas erbjuder nu registrering med Bank-ID
Leovegas Bankid
Nyhet

Bild från Bildbyrån

LeoVegas erbjuder nu registrering med Bank-ID

Övrigt 22 augusti 2018

Allt fler spelbolag börjar erbjuda sina kunder möjligheten till att skapa konto med hjälp av Bank-ID. Nu är det även klart att LeoVegas börjar med registrering via Bank-ID.

LeoVegas gör nu som flera av sina konkurrenter och erbjuder alla kunder registrering via Bank-ID. Denna funktion gör det nu möjligt för kunderna att på ett snabbt och smidigt sätt skapa konto samt ta ut pengar från sitt spelkonto. Som kund hos LeoVegas slipper du nu att skicka in bilder på din ID-handling eller räkning, det enda du behöver göra är att skaffa dig ett Bank-ID. Om du använder dig av betalningsmetoden Trustly så kan du även ta ut och sätta in pengar med ditt Bank-ID. 

Denna funktion är även mycket positiv för spelbolagen då dom nu kan identifiera varje spelare.

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

LeoVegas jobbar ständigt aktivt för att utveckla sin tjänst till sina kunder. Förutom att erbjuda bra välkomstbonusar, odds, app så kan du nu alltså även registrera ditt konto med ett Bank-ID. LeoVegas är verkligen i framkant när det kommer till många av dom andra spelbolagen och har du inte ett konto än så är det hög tid för det.

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.