• Hem
  • Nyheter
  • Londonderby med blytunga poäng på spel - här är oddsen inför Arsenal - Chelsea
Arsenal Londonderby mot Chelsea
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Londonderby med blytunga poäng på spel - här är oddsen inför Arsenal - Chelsea

Premier League 22 april 2024

FOTBOLL. Tisdagskvällen har en Premier League-match att erbjuda och denna spelas i London där det vankas derby mellan Arsenal och Chelsea. Spelplatsen denna kväll är Emirates Stadium och här spelas det om tre blytunga poäng i kampen om ligatiteln. Arsenal är storfavoriter inför avspark, men frågan är om de levererar därefter?

Fem bästa spelbolagen för Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Arsenal är favoriter - levererar de mot Chelsea?

Förutsättningarna inför avspark på Emirates Stadium denna gång är att Arsenal toppar Premier League-tabellen med 33 omgångar spelade och det med 74 poäng inspelade. Hemmalaget för kvällen har lika många pinnar som tabelltvåan Liverpool och en mer än trean Manchester City, så för de rödklädda är det milt sagt tre blytunga poäng på spel i det här derbyt.

Chelsea är inte bättre än nia, men formen är på topp!

Gästande Chelsea åker till den här bortamatchen mot lokalrivalen som ett mittenlag. Just nu är de blåklädda tabellnia och på deras poängkonto finns 47 poäng just nu. Vinner Chelsea mot Arsenal här, då går de upp på 50 poäng med 32 matcher spelade, vilket i så fall är lika många som nuvarande tabellsjua Manchester United.

Vad talar för Chelsea-seger? Inte jättemycket, men de har i alla fall en kalasform i bagaget då de spelat åtta raka ligamatcher utan förlust. Nu kommer de förvisso från en förlust och det mot Manchester City i FA Cupen semifinal. En retlig smäll i en match Chelsea inte gjorde bort sig i och nu har de en ny stormatch framför sig där de alltså kan sätta käppar i hjulet för rivalen Arsenal genom att hålla sviten vid obesegrade ligamatcher vid liv ett tag till.

Arsenal firar mot Chelsea

Kan Chelsea hålla sviten vid liv och förbli obesegrade i ligan? I så fall för nionde(!) matchen i rad.

Odds inför Londonderbyt: Arsenal - Chelsea

Här följer en oddsgenomgång på de populäraste oddsen inför avspark mellan Arsenal - Chelsea på Emirates Stadium.

Matchodds 1X2

Över / under antal mål

Första lag att göra mål

Målgörare i matchen

Speltips från Bettingstugans fotbollsexpert

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 apr.
21:00
Arsenal - Chelsea
Premier League
Bet: Båda lagen gör mål kombinerat med över 2,5 mål i matchen
 
Sportbonus:

upp till 1500 SEK i ett gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: