• Hem
  • Nyheter
  • Månadens tipster i April: SpelTorsten med 126%
C7 D6 D4 ED 8 DEC 4241 817 A 36 D748 C29193
Nyhet

Månadens tipster i April: SpelTorsten med 126%

5 maj 2023

Under mars månad hade vi en av de bästa månaderna någonsin i stugan där Fritz vann månadens tipster med över 150%. Nu är April slut och återigen en otroligt fin månad där hela 8 tipsters gick plus - och mycket plus dessutom! Bäst av alla; SpelTorsten med över 126% ROI. Hör hans kommentar till vinsten här.

Månadens tipster i April

April är över och när röken lagt sig står SpelTorsten för en grym månad och plockar sin tredje månadens tipster genom tiderna. Detta efter imponerande spel rakt igenom!

- "Det var en bra månad över lag. Plus nästan varje dag i facebooktråden och spelen på sidan var jag mycket nöjd med. Slog marknaden på nästan varje spel vilket är positivt".

Det var dock jämt då både han och Weimer hamnade på samma procent men med färre speltips på Weimer stod SpelTorsten som vinnare. Sista dagen blev avgörande.

Tuff konkurrens i stugan

- "Det var spännande helt till sista dagen då det stod mellan mig, Weimer, Fritz & Åkesson. Hade Fritz satt sitt tips hade han blivit månadens rekare om jag missat. Missade både jag och Fritz skulle Åkessson bli det och det hela avgjordes i sista matchen runt minut 80 när Milner kommer in för Liverpool och tar det kortet jag behövde. Tuff konkurens med andra ord men precis som det ska vara".

Skarmavbild 2023 05 05 kl 10 48 57

Speltipsen som bjöds på i stugan var mycket från Premier League, portugisiska speltips samt från de europeiska cuperna. Men självklart även en hel del norsk fotboll där SpelTorsten också bor. Och mest nöjd var han med ett spel på just en norrman.

- "Mest nöjd var jag självklart med Haaland skottspelen och det är där vi slår marknaden mest när vi är tidigt ute så det gäller att besöka bettingstugan.se varje dag och kolla speltips några dagar fram".

Kommer formen hålla i sig även i Maj? Det återstår att se. Klart är att det är värt att spana in hemsidan för att inte missa några spel.

SpelTorstens April i siffror

Antal spel: 30
Antal vinster:
19
Antal Förluster:
11
Antal Push
: 0
Insats
: 1630
Vunnet:
+977
Förlorat
: -506
Netto:
+417
ROI:
125,61%
Medelodds:
1,95
Mest använda bolag: LeoVegas och Betsson
Rekommenderade bonus: Expekts fina gratisspel på 1500 kronor

SpelTorsten gästade även Uppsnack Stryktipset i slutet av månaden. Se avsnittet här och glöm inte att prenumerera på kanalen: