• Hem
  • Nyheter
  • Månadens tipster i Maj: Stenberg med 144%
Månadens tipster: Andreas Stenberg
Nyhet

Månadens tipster i Maj: Stenberg med 144%

1 juni 2023

Maj månad är över och vi har en ny månadens tipster. Läs intervjun med Stenberg och hans fina resultat under vårens sista månad.

Månadens tipster i Maj 2023

Maj månad är till ända och det blev en intensiv månad där det skilde mindre än 0.5% mellan två tipsters i toppen - Weimer och Stenberg. Stenberg drog det längsta strået och tog sin första titel någonsin.

På tiden att jag levererade

"- Stort tack för denna utmärkelse! Det var på tiden att jag levererade kände jag, och det är häftigt att hamna överst bland så otroligt många skickliga spelare i detta lag.

Andreas har också märkt att formen ger eko ute i de sociala grupper som han delar spelen i.

"- Jag är superglad att formen är god och sen att man får en så positiv respons av spelare där ute som följer mina tips är häftigt".

Spelen som Stenberg skrivit har varit på både damfotboll och herrfotboll men nöjdast är han med ett spel från en helt annan sport.

"- Mest nöjd är jag med mitt spel i Elitloppet. Där jag skrev om Hohneck att hamna topp tre till oddset 2.50. Hade även spelat den tidigt som vinnare av hela Elitloppet. Efter att lottningen blivit klar inför finalen så var jag helt säker på att platsen skulle sitta, så det var lite av en transportsträcka in i mål!"

Skarmavbild 2023 06 01 kl 15 22 16

Stenberg avslutade månaden med fem raka gröna spel

Även om maj var fint kan man inte leva på gamla meriter. Mer tid till spel kommer också i juni för Stenberg som normalt sett lagar mat till hungriga Norrköpingsbor.

"- Nu börjar det snart lugna sig på jobbet och semester nalkas såklart. Det blir extra fokus på Allsvenskan nu när det stora ligorna går på uppehåll. Kommer även tipsa ut mer om travspel, då det visade sig vara väldigt uppskattat av läsarna!"

Stenbergs Maj i siffror

Antal spel: 12
Antal vinster:
7
Antal Förluster:
4
Antal Push
: 1
Insats
: 720
Vunnet:
+537,50
Förlorat
: -220
Netto:
+317,50
ROI:
144,1%
Medelodds:
2,12
Mest använda bolag: Bet365 och LeoVegas
Rekommenderade bonus: Expekts fina gratisspel på 1500 kronor

Stenberg gästade även Uppsnack Stryktipset under våren. Se avsnittet här och glöm inte att prenumerera på kanalen för att se mer av Stenberg: