• Hem
 • Nyheter
 • Matchboll i match fem - fixar SAIK SM-guldet? Här är oddsen inför nedsläpp!
Skelleftea AIK firar mal SHL SM final
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Matchboll i match fem - fixar SAIK SM-guldet? Här är oddsen inför nedsläpp!

SHL 28 april 2024

ISHOCKEY. Det är matchdag i SM-slutspelet igen och i Skellefteå Kraft Arena väntar match fem mellan Skellefteå AIK - Rögle. Det är SAIK som leder matchserien med 3-1, vilket innebär att de vid seger här fixar SM-guldet inför ögonen på hemmapubliken. Löser SAIK uppgiften eller tvingar Rögle fram match sex? Här är oddsen på de populäraste spelmarknaderna inför nedsläpp.

Topp 5 bästa spelbolagen just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 1000SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 500 SEK

Glasklara förutsättningar - vinna eller försvinna för Rögle

SM-finalen mellan Skellefteå och Rögle inleddes med två målsnåla matcher. SAIK drog det längsta strået i match ett genom att göra matchens enda mål och i match två bjöds vi för andra matchen i rad på en 1-0-seger, men den gången för Rögle. Därefter har skåningarna haft dubbla hemmamatcher, men förlorat båda, vilket innebär att förutsättningarna inför match fem är glasklara. 

SAIK går för SM-guld - får de jubla på hemmais?

Vinner inte Rögle BK den här matchen i Skellefteå Kraft Arena, då är de svenska mästare i ishockey 2023/2024. Om så blir fallet eller inte återstår att se, men då Rögle åker hit med två raka förluster bakom sig som hemmalag är det inte alls otänkbart att SAIK löser guldjubel på hemmais i rond fem.

Resultaten i matchserien hittills: 

 1. Skellefteå AIK - Rögle BK 1-0
 2. Skellefteå AIK - Rögle BK 0-1
 3. Rögle BK - Skellefteå AIK 2-3
 4. Rögle BK - Skellefteå AIK 1-2 (efter förlängning)
Glada miner i Skelleftea AIK

SAIK är bara en seger från SM-guldet. 🏆

Odds inför SM-final #5: Skellefteå AIK - Rögle BK

Matchodds 1X2

Totalt antal mål

Match ink. förlängning

Bettingstugans hockeyexpert om matchen
Johan Videll

Johan Videll

Alla tre matcher hittills i den här SM-finalen har varit tajta och målsnåla, förutom en som sticker ut lite där vi alltså fick se fem mål. Att det därför är under 4,5 mål under ordinarie speltid som ligger lägst i odds är ingen överraskning. Nu är det dock Rögle som spelar för överlevnad och de gör det mot ett motiverat SAIK som inte vill sumpa den här matchbollen. Vad får vi för match då? Jag tror på en målsnål igen, men med den starka trend gästerna har på bortais där de bara förlorat en av deras totalt nio senate matcher är X2 i matchen till nästan 1.70 ett intressant alternativ för den som föredrar dramatik - och vem gör inte det?!

Speltips inför Skellefteå AIK - Rögle BK

Sportbonus:

Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: