NoAccountBet - Månadens spelbolag på Bettingstugan!|Bettingstugan
 • Hem
 • Nyheter
 • NoAccountBet - Månadens spelbolag på Bettingstugan!
Bettingstugan manadens spelbolag noaccountbet
Nyhet

NoAccountBet - Månadens spelbolag på Bettingstugan!

26 oktober 2019

Nu är det dags för en ny omgång av Månadens Spelbolag. I september startade vi med konceptet och hade då stor succé med Yobetit. Denna gång är det NoAccountBet som kommer få bli Bettingstugans fokus och vi kommer erbjuda mängder med roliga tävlingar och utmaningar, så se till att skaffa ett konto hos spelbolaget. Alla nya spelare hos NoAccountBet får dessutom 200 kr och behöver endast omsättas en gång!!

No Account Bet

No Account Bet


Månadens spelbolag i november

Äntligen! Efter flertalet förfrågningar från våra besökare och medlemmar om att sätta igång en ny omgång av Månadens Spelbolag, så står det nu klart att vi erbjuder Månadens spelbolag även i november. Precis som i september kommer vi erbjuda tävlingar och utmaningar, det enda ni behöver göra för att vara med är att ha ett konto hos NoAccountBet. 

Skapa konto hos NoAccountBet & ta del av bonus:

 1. Klicka här
 2. Sätt in 200 kr få 400 kr på spelkontot. 
 3. Bonusen ska omsättas en gång sedan är pengarna dina. 

Bettingstugans Facebookgrupp

Alla tävlingar kommer äga rum i vår Speltipsgrupp på Facebook. Är du inte med där ännu så är du varmt välkommen in. Där kan du även följa flera av våra kunniga profiler och medlemmar, ta del av dagens bästa spel och framförallt dela med dig av egna tips.

När månadens spelbolag drar igång i helgen kommer vi börja med en enkel tävling. Skapa konto hos NoAccountBet och placera ett spel. Posta kupongen i vår Facebookrgrupp och ta chansen att vinna hoodies från Bettingstugan.


No account bet

Månadens bolag är nystartat och serverar högklassiga odds

🤷‍♂️ Det här kommer ingå i månadens spelbolag:

 1. Snöboll med No Account Bet där de lägger in pengar i prispotten, 20 000
 2. FräckisGretzky där de adderar 10 000 i prispotten
 3. Best Bet med Bettingstugan. En helt ny tävling där det handlar om att sammarbeta i lag och försöka bygga upp lagets kassa under tre spännande dagar.
 4. Möjlighet att vara med i Bettingstugans livetråd på Facebook samt Telegram där vi kommer skicka riktade spel från No Account Bet. Det kan vara allt från pre-games, livebets eller felsatta odds. Med YoBetIt låg våra spel på 124% ROI.
 5. Även våra profiler på sidan kommer kontinuerligt erbjuda spel från No Account Bet. Dalibor Rajic har även en Telegramkanal som gått riktigt start.
 6. Snöbollskrig kommer vi ha två gånger denna månad. Då ska vi försöka rulla så många bollar i mål som möjligt med hjälp av iskall fingertoppskänsla. Vi hoppas ni vill vara med och testa sidan

NoAccountBets bonus

När ni skapar konto och sätter in 200 kronor får ni 400 kronor. Bonusen har inga omsättningskrav mer än att man ska ha placerat ett spel för bonussumman. 

Inga omsättningskrav, inga oddskrav, inga tidsgränser

Dessutom finns inga oddskrav eller tidsgränser. Med andra ord är bonusen ett freebet från No Account Bet. Med dessa 200 kronor har du pengar till att vara med i de flesta av våra tävlingar vi arrangerar dessutom! 

Starta konto här så ses vi i Speltipsgruppen på Facebook!

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Slutspel i Nations League - Så går Sverige vidare till EM 2020

EM-kval 12 november 2019

Skulle olyckan vara framme och Sverige missar topp-två i sin EM-kvalgrupp finns en livlina tack vare det nya formatet Nations League. Det kan vara knepigt att förstå hur systemet ... Läs mer

Spela 450 riskfritt på Rumänien Sverige

EM-kval 12 november 2019

Rumänien mot Sverige i en riktigt ödesmatch! Bäst att stilla nerverna med något bet i matchen. Betfair Exchange löser det genom att ge 450 kronor gratis att spela för när du ... Läs mer

Inför EM-kvalet » Rumänien vs Sverige

EM-kval 12 november 2019

Den kritiska ödesveckan är här. Precis som Bettingstugan förutspådde så kommer Sveriges öde avgöras i Budapest på fredag då man gästar Rumänien. Vi på Bettingstugan är redo. Laget ... Läs mer

Sätt in 100 kronor - få 400 kronor samt en Sverige-halsduk

EM-kval 11 november 2019

Även om det alltid är varmt och mysigt i stugan så drar kylan och mörkret in över Sverige. Vad passar då inte bättre än en halsduk att värma sig med? Det är precis vad du just nu ... Läs mer

Bettingstugan växer - Över 8000 medlemmar i Bettingstugans Facebookgrupp!

Ishockey 8 november 2019

Förutom att ta del av värdefullt innehåll till din betting på Bettingstugan.se så erbjuder vi även en Facebookgrupp där det bjuds på ännu fler speltips. Dessutom anordnas roliga ... Läs mer