10Bet Sportsbook
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Nu är 10Bet tillbaka!

17 maj 2019

10Bet var ett av dom spelbolag som beviljades spellicens i Sverige efter årskiftet men spelbolaget har dock inte kunnat erbjuda spel till sina kunder förrän nu. Med en ny design och fortsatt bra produkt kan svenska spelare återigen ta del av 10Bets utbud.

Välkommen tillbaka 10Bet!

10Bet har länge varit en stark aktör på spelbolagsmarknaden och efter ett kortare uppehåll är hemsidan återigen live för betting i Sverige. Tidigare har 10Bet utmärkt med att ha ett av marknadens bästa utbud men även med att erbjuda populära spelfunktioner.

10Bets bonus

50% upp till 500 SEK

Ska du skapa konto hos 10Bet - Klicka på "Hämta Bonus". När du gör din första insättning så matchas din insättning med 100% upp till 1000kr. Omsättningskravet för 10Bets bonus är klart överkomligt och skulle du ha några frågor kan du alltid kontakta deras support.

Ska du göra en insättning eller ett uttag hos 10Bet så är det bra att veta att dom inte godkänner Trustly. I övrigt är 10Bet ett spelbolag som Bettingstugan rekommenderar och som vi är glada att ha tillbaka på spelbolagsmarknaden.


Skapa ditt spel

10bet mobil

Ska du "Skapa ditt spel" hos 10Bet behöver du göra det via mobilen.

Med lanseringen av den nya hemsidan har 10Bet sett till att fortsätta jobba för att få sina kunder nöjda då man, likt dom stora spelbolagen, idag erbjuder "skapa ditt spel". Ska du använda funktionen "Skapa ditt spel" så behöver du dock spela på fotboll och via din mobil. Detta kommer sannolikt att förändras inom kort. Förutom att erbjuda en ny funktion så har 10Bet även en bra vinstboost för er som spelar kombinationsspel.