• Hem
  • Nyheter
  • Odds inför SM-final #2: Kan Rögle studsa tillbaka?
Skelleftea AIK Rogle SM final SHL
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Odds inför SM-final #2: Kan Rögle studsa tillbaka?

SHL 21 april 2024

ISHOCKEY. SM-slutspelet från SHL är framme vid final och här väntar match två i Skellefteå Kraft Arena. SAIK tog hem den första matchen i finalserien och det genom en 1-0-seger där matchens enda mål gjordes av Linus Lindström med 15:44 på klockan i den tredje perioden. Det blev Rögles första förlust i slutspelet och frågan inför match två är om skåningarna kan studsa tillbaka eller om SAIK kopplar grepp om Le Mat-pokalen?

Fem populära spelbolag med odds på SM-slutspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Fördel SAIK som vann senast och nu väntar ny hemmamatch

Skellefteå AIK klev in i den första SM-finalen som knappa favoriter i hemmamötet med Rögle BK och det blev en riktigt jämn och oviss historia som bara hade ett mål att erbjuda. Matchens enda mål om alltså knappa fyra minuter från slutet och det genom Linus Lindström i Skellefteå som där noterades för sitt femte mål i pågående SM-slutspelet. 

Rögle vann skotten - får de hål på SAIK i match två?

Alla som följer SM-slutspelet vet att Rögle varit en riktigt positiv överraskning och en frisk fläkt att följa. De slog inledningsvis ut Timrå IK i åttondelsfinal med 2-0 i matcher. Därefter ställdes de mot guldtippade Färjestads BK i kvartsfinal och den serien tog de hem med 4-0 i matcher. Sedan väntade Växjö Lakers i semifinal, återigen slog Rögle ur underläge, men även den matchserien tog de hem med 4-0 och därför var det med stor spänning man såg fram emot vad de kunde uträtta mot Skellefteå i denna SM-final.

Det började riktigt bra, då de stod emot länge. Men med 15:44 på klockan bröt hemmalaget dödläget och Linus Lindström blev som sagt matchvinnare i match ett genom att göra matchens enda mål, men Rögle vann skotten i matchen och det med 30-24. Nu väntar match två och då ska det bli intressant att se om skåningarna kan vara vassare i de avgörande lägena och få hål på ett skickligt Skellefteå AIK i Skellefteå Kraft Arena? 

Skellefteas malvakt Linus Soderstrom

Skellefteås målvakt Linus Söderström tog 30/30 skott i den första SM-finalen mot Rögle.

Odds inför SM-final #2 - Skellefteå AIK - Rögle BK

Matchodds 1X2

Över/under antal mål

Över/under antal mål Skellefteå AIK

Över/under antal mål Rögle BK

Spelare att göra poäng i matchen (ink. förlängning)

Bettingstugans speltips inför omgång två
Johan Videll

Johan Videll

Rögle gjorde ingen dålig insats i den första finalen och det lär vara ett spelsuget och revanschsuget Rögle som kliver ut i match två. Spontat är känslan att de har allt att vinna och jag kan tycka att pressen ligger på Skellefteå AIK här. De vann förvisso match ett, men.... det satt hårt inne! Rögle har inte direkt varit favorittippade i någon slutspelsmatch hittills och nu gör de en ny bortamatch där de har allt att vinna. Är det då en lirare som Dennis Everberg kliver fram?

SPELTIPS: Dennis Everberg att producera poäng @ 1.96

Dennis Everberg Rogle SM final SHL

Kliver Dennis Everberg fram i match två?

Rygga speltipset från SM-final #2: Skellefteå AIK - Rögle BK

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod