• Hem
  • Nyheter
  • Odds och speltips inför Champions League med Campione (v.43)
Campione infor Champions League omgang 3 odds och speltips Champions League Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Odds och speltips inför Champions League med Campione (v.43)

Champions League 21 oktober 2024

FOTBOLL. Det är Champions League-vecka som stundar och speldagarna som gäller för aktuell säsong är tisdag - torsdag. Vi har snackat upp veckans matcher från denna fantastiska turnering med spelproffset Campione och här följer tankar och idéer med fokus på odds och speltips inför matcherna som stundar!

Odds och betting på Champions League

På Bettingstugan hittar ni alltid senaste nytt från världens finaste turnering för klubblag. Vi har bland annat en guide som ger svar på det mesta, men vi har också ett stall av spelexperter som följer den här turneringen på nära håll. 

Utöver CL-guiden har vi också ett flertal spelexperter som följer turneringen på nära håll och en av dem är Campione. Honom har vi pratat med om veckans matcher som är från den tredje omgången i gruppspelet.

"Två lag med anfallare i världsklass - här utlovas målgaranti!"

Det är Champions League-vecka igen, vilken av veckans matcher är du mest spänd på?
- Det är faktiskt två matcher - båda med giganterna från La Liga och Bundesliga. Först ut, en repris på Champions League-finalen mellan Real Madrid och Dortmund. Mycket har hänt sedan drabbningen sist. Båda lagen har öst in mål och är sylvassa fram i banan. Dock har gästerna massvis av skador och riskerar att åka på stryk i den spanska huvudstaden. Näst ut är stormötet mellan FC Barcelona och Bayern München. Två lag med anfallare i världsklass och toppslag. Här utlovas målgaranti, speciellt då båda lagen har avbräck bakåt. Ett vidöppet möte som kan sluta hursomhelst - men som bara ska bjuda på hög underhållning.

Om du kollar utbudet, ser du någon favorit i fara som du vill varna för?
- Absolut - Salzburg! Spelbolagen är helt ute och cyklar med sina vinnarodds. Salzburg har inte ens hittat nätmaskorna i den finaste turneringen av alla. Att torska 0-3 mot Sparta Prag och sedan 0-4 hemma mot Brest visar alla tecken på en djup formsvacka. Samtidigt har motståndarna Dinamo Zagreb visat prov på massiv anfallskraft. Både mot Bayern München och Monaco nätade man 2 gånger om. Salzburg är ingen favorit att hålla i handen.

... och skrällmässigt, något lag du ser värde i där?
- Att Brest ska fortsätta vara obesegrade, även efter den tredje omgången. Hittills har man slagit Sturm Graz med 2-1 och Salzburg med 4-0, genom att spela en bländande fotboll. Det har även Bayer Leverkusen gjort, som har besegrat Feyenoord och AC Milan - utan att släppa in något mål. Men värde finns ändå i att Brest in ska bli lottlösa, då oddset på en dubbelchans (1X) ligger på strax under trippla degen. Där finner jag värde.

Om du ska plocka ut en CL-trippel att lyfta fram, vilka lag väljer du då?
- Jag är helt övertygad om att en reaktion kommer från The Gunners. Förlusten mot Bournemouth i Premier League svider så Shakhtar Donetsk riskerar att bli en slagpåse. Spelet blir att Arsenal vinner med -2,5 mål i handikapp. Vidare är jag inte imponerad av Stuttgart. Förlusten mot mästarna var given och följdes sedan upp av en platt insats hemma mot Sparta Prag. Juventus är fortfarande en stormakt som hemma i Italien alltid gör bra insatser. Spelet blir att Juve går segrandes ur duellen. Efter två raka förluster är det svårt att lita på RB Leipzig. Både mot Atletico Madrid och Juventus blev det en hel del insläppta mål. Mot Liverpool, som är i fin form, blir det svårt att ta några poäng. Premier League giganterna är ett nummer för stort. LFC vinner!

Campione Champions League trippel v43 Bettingstugan

Rygga trippeln genom att klicka på bilden för komma vidare till ComeOn.

Fler odds till Champions League v. 42

Odds Champions League: Ons 23 Okt. 18:45 Stade Brest 29 - Bayer Leverkusen

Odds Champions League: Ons 23 Okt. 21:00 FC Barcelona - Bayern München

Odds Champions League: Ons 23 Okt. 21:00 FC Salzburg - NK Dinamo Zagreb

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod