• Hem
  • Nyheter
  • Odds på lagen som riskerar att åka ur Allsvenskan 2024
Odds bottenstriden allsvenskan 2024
Nyhet

Odds på lagen som riskerar att åka ur Allsvenskan 2024

Allsvenskan 12 september 2024

FOTBOLL. Det återstår mindre än en tredjedel av Allsvenskan 2024 och bottenstriden är ett riktigt getingbo. Flera lag är med och slåss om ett förnyat kontrakt och inför den slutspurt som smyger sig allt närmare har spelbolaget Spelklubben tagit fram odds på hur bottenstriden slutar då man kan ta del av odds på vilka som åker ur Allsvenskan 2024 direkt när säsongen är färdigspelad.

Betta på Allsvenskan 2024

Spelklubben

Spela snabbt och säkert med Swish & Trustly


Odds på lag att åka ur Allsvenskan 2024

Inför slutspurten av Allsvenskan, som närmar sig med stormsteg då det endast ska spelas 30 omgångar innan serien är över, så återstår nu mindre än en tredjedel av säsongen. Allvaret inför säsongsavslutningen är påtaglig för flera lag, inte minst de som är involverade i den rafflande bottenstrid som vi har att följa. Här finns några anrika klubbar så som IFK Göteborg och IFK Norrköping, men även Halmstads BK och nykomlingen Västerås SK tillsammans med Kalmar FF för att nämna några. 

Vilka åker ur direkt? De är favoriter på oddslistan man inte vill finnas på! 

Spelbolaget Spelklubben, en relativt ny aktör på den svenska marknaden, har tagit fram odds på lagen som i allra högsta grad är involverade i bottenstriden av Allsvenskan 2024. Jumbon efter 30 omgångar får sällskap av nästjumbon till Superettan nästa säsong, medan det lag som är tredje sämst efter en komplett serie får kvala sig kvar mot det lag som slutar trea i Superettan. 

Vi har spanat in oddslistan som tagits fram över lagen som slåss för överlevnad i Allsvenskan och här är oddsen på de lag som just nu är favoriter till att degraderas en serie inför säsongen 2025 - det vill säga oddslistan som ingen vill finnas på! 

Odds Allsvenskan 2024: Att åka ur direkt

Bettingstugan analyserar oddsen
Johan Videll

Johan Videll

- Sett till prestation över hela säsongen tycker jag att rådande odds på IFK Värnamo är lite väl högt. Det händer en hel del i klubben bakom kulisserna där och nyheten om att sportchefen Enes Ahmetovic valde att säga upp sig själv med omedelbar verkan är ett kvitto på att allt inte står rätt till. Värnamo är också ett av de lag som gör minst mål framåt i serien och det är inget bra att ha med sig inför den tuffa säsongsavslutning som väntar!

I de två stundande omgångarna väntar riktiga nyckelmatcher då de ska möta Kalmar FF på resande fot och därefter Västerås SK på hemmagräs. Sedan har de också kvar Mjällby AIF (b), Djurgården (h), Malmö FF (b), GAIS (b), IFK Norrköping (h), Brommapojkarna (b) och avslutningsvis Elfsborg (h).

Jag tror inte att IFK Värnamo klarar sig kvar och till 3.00 x pengarna är det ett intressant spel sett till deras prestation hittills i kombination med kvarstående spelschema!

LÄS MER OM ALLSVENSKAN

Allsvenskan hornflagga loggo

Hämta 100 kr gratisspel inför Allsvenskan 2024

Allsvenskan 23 mars 2024

FOTBOLL. Om exakt en vecka sparkar Allsvenskan 2024 igång. Lagom till denna efterlängtade seriepremiär finns chansen att hämta ett gratisspel från spelbolaget Casumo på 100 kronor ... Läs mer

Birro intervju Allsvenskan 2024

Marcus Birro: "Jag ändrar aldrig ett tips"

20 maj 2024

FOTBOLL. Av Allsvenskan 2024 är (snart) en tredjedel spelad och inför årets upplaga hade vi ett samtal med fotbollsprofilen Marcus Birro. Nu är det dags igen och i den här ... Läs mer

Sportbonus:

Spela snabbt och säkert med Swish & Trustly

Omsättningskrav: x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: