Superettan loggo
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Odds på vinnare av Superettan 2024

Superettan 27 mars 2024

FOTBOLL. På lördag spakar den svenska elitfotbollen igång igen. I Superettan smygstartar fyra lag, det vill säga två omgångar och därmed är vi igång. Serien rullar sedan vidare med fler matcher redan under söndagen och här och nu ska vi servera odds på samtliga lag som gör upp om ett allsvenskt kontrakt till nästa säsong.

Fem spelbolag med odds på Superettan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 120 SEK gratisspel

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. 100% upp till 1000 SEK

  4. 100 SEK i Gratisspel

  5. 100% upp till 1000 SEK

    18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller |

Superettan 2024 - de är favoriter till att nå Allsvenskan direkt

Årets upplaga av Superettan sparkar igång den 30 april och först ut är GIF Sundsvall som tar emot Östersunds FK på hemmaplan. Senare samma dag har vi ytterligare en match att se fram emot och den spelas i Göteborg där det är derby per omgående mellan Örgryte IS och Utsikten. 

Efter de två matcherna får vi vänta tills nästa dag, det vill säga söndag 31 mars för att ha nya matcher att se fram emot, men det positiva med detta är att serien är igång och efter denna premiärhelg har vi matcher ända fram till november att se fram emot!

Oddsen är tydliga - de är favoriter till att nå Allsvenskan direkt

Innan det är dags för seriepremiär så ska vi ta er igenom en komplett oddslista på vilka lag som är favoriter till att nå Allsvenskan per omgående när serien är färdigspelad. 

De två bästa lagen i serien när vi är framme vid 9 november senare i år och efter den matchdagen, de är de två lag som tar klivet upp till finrummet och spel i Allsvenskan nästkommande år.

Serien består av totalt 16 lag där alla har samma drömmar, men det är bara två som definitivt kommer att lyckas, medan ett tredje lag får chansen genom kvalspel mot ett allsvenskt lag. Vilka är då favoriter till att vinna serien? Det ska vi gå igenom nu!

BB240319 BB206

Odds på vinnare av Superettan 2024

Sportbonus:

120 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: