• Hem
  • Nyheter
  • Oddsgenomgång - vem tar över Liverpool?
Jurgen Klopp Liverpool
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Oddsgenomgång - vem tar över Liverpool?

Premier League 26 januari 2024

FOTBOLL. Jürgen Klopp har tränat Liverpool sedan åtta år tillbaka, men någon ny säsong blir det inte. Under fredagen gick Premier League-klubben ut med nyheten att Klopp och Liverpool går skilda vägar efter pågående säsong och oddsen på vem som tar över är redan släppta.

Specialspel från Unibet

Unibet

500 SEK gratisspel

Unibet är ett spelbolag med stort utbud och höga odds. Här finns även specialspel och redan idag har spelbolaget odds på vem som ska ta över Liverpool efter Jürgen Klopp.


Kommentar & spelidé från Bettingstugans PL-expert

Att Jürgen Klopp lämnar Liverpool efter pågående säsong slog ner lite som en blixt från klar himmel. Så sent som i onsdags säkrade Liverpool en titelmatch då de löste 1-1 i returmötet mot Fulham på Craven Cottage och avancerade således till final i Ligacupen med totalt 3-2 då de vann hemmamötet med 3-2.

Klopp har under sina år i Liverpool och England vunnit allt man kan vinna som klubblagstränare och under säsongen som han nu har kvar kan han avsluta med ytterligare fyra titlar innan det är dags att ta adjö.

Efter pågående säsong väntar alltså en ny vardag för Liverpool och vem som leder dem då återstår att se, men vi ställde frågan till vår eminente Premier League-expert och han har sin favorit klar för sig! 

Premier League- & fotbollsexpert: "Det finns en anledning att Alonso är storfavorit"
Victor Karlsson

Victor Karlsson

- Att Liverpool tvingas ta in en ny chefstränare är såklart överraskande, det måste jag säga. Klopp har skördat stora framgångar under sin tid i klubben och han är sannerligen omtyckt av fansen, vilket också har framgått i dels sociala medier men även nyhetsbevakningen under dagen och det är såklart inte så konstigt med tanke på vad han åstadkommit.

Nu ska det bli riktigt intressant att se hur snacket går, men om jag ska lägga min röst på vem som tar över så skulle jag inte alls bli förvånad om valet faller på Xabi Alonso.

Han har erfarenhet från Liverpool och han är populär där han också och jag tror absolut att det finns en anledning till att han seglat iväg som så pass stor favorit som han ändå är just nu.

Klopp pa vagg

Tyske Jürgen Klopp har blivit en stor favorit hos Liverpool-fansen.

Oddsgenomgång - vem tar över Liverpool inför 2024/25?

Xabi Alonso

Xabi Alonso har gjort en fantastisk resa i Bundesliga med Bayer Leverkusen. Är han på väg tillbaka till Anfield som ny Liverpool-tränare? Oddsen säger så!

Sportbonus:

500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: Bonuskod: Ingen kod