• Hem
  • Nyheter
  • Oddslista inför SHL 2024/25: Att sluta topp 2 - spana in oddset på ditt lag!
Oddslista SHL att sluta topp tva
Nyhet

Oddslista inför SHL 2024/25: Att sluta topp 2 - spana in oddset på ditt lag!

SHL 19 augusti 2024

ISHOCKEY. Det är drygt en månad kvar till SHL-premiären för säsongen 2024/25. Hur är ditt lag rustat och hur ser dem ut nu när försäsongen sakta men säkert börjat rulla igång? Här följer en oddslista på samtliga 14 lag i ligan att sluta topp två!

Betta på SHL 2024/25

Snabbare

100% upp till 600 SEK

Hämta 600 kr bonus

18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!


Långtidsspel inför SHL 2024/25: Att sluta topp två

Hockeysäsongen i Sverige närmar sig med stormsteg och snart är det bara en månad kvar tills premiären som tar plats den 21 september. Just nu är förberedelserna i full gång och försäsongen har sakta men säkert rullat igång. Lagom till detta börjar spelbolagen ta fram fler och fler långtidsspel inför säsongen som komma skall och nu kan man ta del av odds på lag att sluta topp två. 

Spana in oddset på ditt favoritlag! 

Vi har tagit del av oddslistan och presenterar oddsen som spelbolaget Snabbare har sammanställt på samtliga 14 lag i serien och med hjälp av denna oddsgenomgång kan du här och nu spana in oddset på ditt favoritlag inför säsongen!

Oddslista SHL 2024/25 - Topp 2 (Långtidsspel)

Oddsanalys av Bettingstugans hockeyexpert
Johan Videll

Johan Videll

Ser man till oddslistan så är det klart och tydligt vilka lag som förväntas tillhöra både toppen och botten och där tror jag att oddssättarna är rätt ute, inte minst gällande de lag som vi ser längst ner i listan.

Tuffare kan det dock bli i toppen där fler lag kan överraska än tvärt om och att exempelvis Rögle som förnyat kontraktet med Roger Hansson för två år som huvudtränare för detta lag ska bli intressant att följa.

Här och nu känns Rögle riktigt intressant och att de är med i toppen av SHL-tabellen när säsongen ska summeras, det är ett kittlande spel till rådande odds!

Sportbonus:

100% upp till 600 SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod