• Hem
 • Nyheter
 • Onsdagens bästa: Målkalas att vänta i Champions League!
Manchester City firar mal i Champions League
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Onsdagens bästa: Målkalas att vänta i Champions League!

Champions League 16 april 2024

FOTBOLL. Det vankas Champions League-returer under onsdagskvällen och detta från München och Manchester där båda hemmalagen är favoriter till att fixa avancemang i Champions League. Frågan är om både Bayern München och Manchester City förvaltar favoritskapet?

Sportbonus:

100% upp till 1000SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod

Oavgjort i båda matcherna - fördel hemmalagen!

Resultaten från de första matcherna i respektive kvartsfinal som nu ska till att avgöras under onsdagskvällen är att det är oavgjort i de båda matcherna.  Detta efter att Bayern München spelat 2-2 mot Arsenal i London och för Manchester City blev det 3-3 i Madrid mot Real Madrid. 

Nu vankas det returmöten och detta på Allianz Arena i München och Etihad Stadium i Manchester och förutsättningarna inför respektive match är att det nu är hemmalagen som axlar favoritskapet.

Odds inför Bayern München - Arsenal

Odds inför Manchester City - Real Madrid

Onsdagens bästa CL-dubbel

Speltips inför Bayern - Arsenal & Man City - Real Madrid
Johan Videll

Johan Videll

Vi fick se två målrika första möten och nu när det vankas returmöten och avgöranden i både München & Manchester så är det ingen högoddsare att vi bjuds på en repris. Över 2,5 mål i båda matcherna under onsdagskvällen blir min dubbel den här gången där jag tror att Arsenal ska ses med hygglig chans ändå samt att Real Madrid högst troligen går en övermäktig uppgift mot Pep Guardiola och hans City i Manchester.

Rygga dubbeln hos ComeOn & hämta din bonus här!

Champions League Kombo

 • Över 2,5 mål i både Bayern - Arsenal & Man City - Real Madrid

  2.52

Topp 5 spelbolag till Champions League just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 2000 SEK gratisspel +300 EM special

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 1000SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 500 SEK