• Hem
  • Nyheter
  • Pogba på väg tillbaka efter dopningsavstängning - här är oddsen på potentiella nya klubbadresser!
Odds Paul Pogba Bettingstugan
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Pogba på väg tillbaka efter dopningsavstängning - här är oddsen på potentiella nya klubbadresser!

15 oktober 2024

FOTBOLL. Paul Pogba har snart avtjänat ett 18 månaders långt uppehåll från fotbollen och detta efter att ha blivit positivt testad för testosteron i augusti 2023 och således dopningsavstängd. I mars nästa år upphör avstängningen och nu har spelbolagen plockat fram odds på vart fransmannen återupptar karriären!

Odds på ny klubbadress för Paul Pogba

Nyheten om att den franske fotbollsstjärnan Paul Pogba testats positivt för testosteron i augusti 2023 slog ner som en blixt från klar himmel. Då tillhörde han italienska Juventus i Serie A och när antidopningsorganisation i Italien meddelade sin dom löd den avstängning i 48 månader, det vill säga fyra år.

Straffet sänktes av Cas - snart kan Pogba vara tillbaka

Straffet blev dock inte så tufft som man först anade. De fyra åren som den italienska antidopningsorganisation beslutade justerades nämligen till 18 månader av Cas, idrottens skiljedomstol, och det betyder att Pogba kan vara tillbaka på fotbollsplanen i mars nästa år.

Huvudpersonen själv har varit ute i fransk media och sagt följande till L'Equipe TV:

"- Mardrömmen är över. Jag ser fram emot att komma tillbaka"

Med dem orden var spelbolagen snabbt på tå och nu kan man alltså ta del av odds på vilken klubb Paul Pogba ska representera om, eller kanske snarare när, han gör comeback efter avstängningen. 

Odds på potentiella nya klubbadresser för Paul Pogba

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod