• Hem
  • Nyheter
  • POWERPLAYDUELLEN: 250 000 kr i extrapengar | Tommy Salo gästexpert
POWERPLAYDUELLEN
Nyhet

POWERPLAYDUELLEN: 250 000 kr i extrapengar | Tommy Salo gästexpert

HockeyAllsvenskan 28 september 2023

Till fredagens Powerplay har Svenska Spel kryddat kupongen med 250 000 kr i extrapengar. I den här nyheten lanserar vi "Powerplayduellen" och först ut som gästtippare för säsongen är hockeylegenden Tommy Salo!

Powerplay fredag 29 september - 250 000 kr i extrapengar

Fredagens Powerplay-kupong består av åtta hockeymatcher från vårt avlånga land. Sex av dem är hämtade från HockeyAllsvenskan som har fredagsmatcher att erbjuda och de två sista är från serien under, det vill säga HockeyEttan. 

Svenska Spel kryddar kupongen genom att skicka in 250 000 kr i extrapengar och då passar vi på Bettingstugan på att lansera POWERPLAYDUELLEN och först ut att agera gästtippare är målvaktslegenden Tommy Salo, som nyligen pratade hockey med oss i en uppskattad intervju.

Spelstopp: Fredag 29 september kl 18:59

Tommy Salo analyserar kupongen

- Vi är i ett tidigt skede på säsongen, så mycket kan hända i matcherna och det finns få favoriter. Kupongen är trevlig och det är många intressanta matcher från Hockeyallsvenskan. 

💰 Salos bank - Brynäs IF 
Brynäs har inlett lika bra som förväntat. De ska vara ett topplag i serien med det lag de har och hemma i Gävle blir de svårslaget den här säsongen. Ettan är bank!

💥 Salos knall - Västerås IK
Västerås ställs inför en bra värdemätare i Södertälje och i ett så här tidigt skede på säsongen kan det gå hur som helst. Ligger tvåan runt 30% ska den absolut målas med.

  • Systemförslag (81 rader)
Salo PP fre 29 sept

JV analyserar kupongen

- Först och främst så är det trevligt med en kupong där matcherna är hämtade från våra svenska ligor, det gillar jag verkligen! Det finns några favoriter som absolut ska vara det, men jag känner spontant att vi också har några som bör ifrågasättas! 

💰 Vidells bank - IF Björklöven
Björklöven hade inga problem i andra raka bortamatchen på Hovet där de efter förlusten mot Djurgården i premiären studsade tillbaka fint mot AIK. Nu har de hemmapremiär och Västervik ska vara en munsbit i Umeå, tror jag!

💥 Vidells knall - Mora IK
Visst, Brynäs är favoriter och det ska de vara... men som Salo varit inne på så är vi ett tidigt skede på säsongen och allt kan hända. BIF är storfavoriter och i jakten på lite större pengar målar jag med alla tecken i match ett! Slöseri? Kanske det... men ingen kommer ihåg en fegis!

  • Systemförslag (81 rader)
JV PP duellen