• Hem
  • Nyheter
  • PREMIER LEAGUE: Målrikt i tilltänkt toppmöte?
Arsenal Man United i London
Nyhet

Bild från Bildbyrån

PREMIER LEAGUE: Målrikt i tilltänkt toppmöte?

Premier League 2 september 2023

Söndagen har några riktiga godbitar ett erbjuda och en match som många säkerligen ser fram emot ska genomföras i London. Arsenal tar emot Manchester United i ett tidigt skede på säsongen och här frågar vi oss inte om det blir mål i matchen, utan snarare hur många? Vi har gått igenom oddsen på över/under antal mål och har dessutom ett speltips till matchen.

Betta på toppmötet från Premier League hos Expekt

Expekt

Upp till 1500 SEK gratisspel

Hämta 1500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Inför Arsenal - Manchester United

⏰ Matchstart: Söndag 3 september klockan 17:30
🏙️ Plats: London, England
🏟️ Arena:
Emirates Stadium

Emirates Stadium
Fem senaste lagen emellan
Johan Videll

Johan Videll

  1. Arsenal - Manchester United 0-2 (träningsmatch)
  2. Arsenal - Manchester United 3-2 (Premier League)
  3. Manchester United - Arsenal 3-1 (Premier League)
  4. Arsenal - Manchester United 3-1 (Premier League)
  5. Manchester United - Arsenal 3-2 (Premier League)

Odds på 1X2-marknaden inför avspark

Två lag som siktar uppåt, blir det ny målfest?

Ser man till tidigare möten lagen emellan så har vi en resultatrad att vittna som tydligt visar att dessa lag mer eller mindre tagit för vana att erbjuda fansen målfester när de drabbar samman.

Senaste mötet var dock ett undantag, men det var å andra sidan "bara en träningsmatch". Manchester United slog då Arsenal och det med 2-0 på neutral plan. Den matchen gjordes nämligen på MetLife Stadium under försäsongsturnén inför ögonen på 82 262 personer som såg dessa storlag på plats.

"Båda lagen siktar uppåt"

Nu är det ligamatch igen och det som komma skall är ett intressant möte. Arsenal hade senast besök av Fulham och fick då nöja sig med en poäng efter 2-2 i den matchen, vilket var en besvikelse för deras del.

Manchester United hade samma dag hemmamatch mot Nottingham och trots tidigt underläge med 0-2 på Old Trafford så kom United tillbaka och fixade tre poäng genom en 3-2-seger, men inget av lagen har riktigt fått den drömstart på säsongen som de hoppats på.

Detta innebär att vi nu får se en match mellan två lag som siktar uppåt i tabellen och känslan som infinner sig inför avspark är inte om det kommer bli mål, utan hur många mål det blir!

Över/under antal mål

Komplett oddslista över antal mål och flera andra marknader hittas hos spelbolaget Expekt. Just nu får nya spelare en bonus på upp till 1500 SEK om man skapar ett nytt konto!

Sportbonus:

Upp till 1500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: