• Hem
  • Nyheter
  • Sexpoängsmatch på Old Trafford - så lyder oddsen inför stormötet!
Manchester United Tottenham
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Sexpoängsmatch på Old Trafford - så lyder oddsen inför stormötet!

Premier League 13 januari 2024

FOTBOLL. Söndagseftermiddagen har en prestigematch att erbjuda och denna spelas på Old Trafford i Manchester. Tabellfemman Tottenham gästar åttan Man United och då det inför avspark är åtta poäng lagen emellan är det tre tunga poäng på spel i denna eftermiddagsmatch!

Betta på Premier League

No Account Bet


Spurs jagar & jagas - bland annat av Manchester United

Tottenham åker till Manchester och Old Trafford med tämligen god form. "Spurs" har i deras senate ligamatch besegrat Bournemouth på hemmaplan med 3-1 och därefter slog de Burnley i FA Cupen med 1-0, även det på hemmaplan. 

Senast de däremot spelade på bortaplan, då slutade det med förlust och det med 4-2 mot Brighton på Amex Stadium där gästerna snyggade till siffrorna till detta "hockeyresultat" genom dubbla reduceringar under sista tio minuterna i matchen.

Manchester United är som tidigare nämnt nere på en åttondeplats i Premier League-tabellen och har inför denna omgång 21 spelat ihop 31 poäng och har en total målskillnad på 22-27. 

Offensiven i hemmalaget har inte alls levererat som planerat och mot Tottenham som gör nästan dubbelt så många mål som hemmalaget är det inte alls otänkbart att det drar iväg gällande antal mål i matchen.

BB240108 BB289

Måljubel i United har inte varit någon vanlig syn i ligaspelet hittills.

Matchodds inför avspark

Båda lagen gör mål: Ja/Nej

Över/under antal mål

Sportbonus:

100% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 10x bonussumma Lägsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod