• Hem
  • Nyheter
  • Ska Mbappé flytta eller inte? Så lyder oddsen!
Kylian Mbappe i PSG
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Ska Mbappé flytta eller inte? Så lyder oddsen!

Fotboll 21 januari 2024

FOTBOLL. En spelare som är jagad från flera lag runt om i Europa är PSG-stjärnan Kylian Mbappé. Under silly-tider som vi befinner oss i just nu är flyttryktena många och för alla som drömmer om att se stjärnan i sitt lag som nästa klubbadress kan man nu ta tillfället i akt och spela på just det - så länge ditt lag finns med på oddslistan det vill säga!

Specialspel från LeoVegas

LeoVegas

Upp till 500 SEK gratisspel

Hämta 500 kr bonus

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.


Mbappé gör sin sjunde (och sista?) säsong i PSG

Att Kylia Mbappé är en världsstjärna råder det inga tvivel om. Han är 25 år ung och tar franska Ligue 1 med storm. Trots sin unga ålder är han redan inne på sin sjunde säsong i PSG dit han kom inför säsongen 2017/18 efter sin flytt från Monaco. 

Under debutsäsongen i Paris levererade han 13 mål på 27 ligamatcher och säsongen därpå lossande det ordentligt då han kom upp i 33 mål på 29 matcher, vilket är hans hittills bästa siffra i klubben.

Den här säsongen har han hittills levererat 19 mål på 17 Ligue 1-matcher, så med det målsnittet är det inte alls överraskande att han är ett jagat namn på marknaden och nu finns det också odds på vilken klubb som blir hans nästa klubbadress - om han bestämmer sig för att flytta.

Mbappe i PSG kan snart vra ett minne blott

Mbappé i PSG kan snart vara ett minne blott...

ODDS PÅ MBAPPÈS KLUBB EFTER 1/2 2024

Sportbonus:

Upp till 500 SEK gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod